Prognoza meteo joi 20 septembrie. Toamna aceasta avem parte de o vară atipică

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
19/09/2018, 20:32
Prognoza meteo joi 20 septembrie. Toamna aceasta avem parte de o vară atipică
Prognoza meteo pentru ziua de joi, 20 septembrie, se anunță favorabilă pentru mare parte din țară

Prognoza meteo de joi, 20 septembrie, aduce în prim-plan o vară atipică în toamna aceasta. Fenonemele meteo din luna septembrie sunt total speciale față de anii trecuți. Toamna a adus mult soare, atât de mult soare încât nici frunzele parcă nu mai vor să cadă din copaci. Prima lună a anotimpului în care ne aflăm va avea temperaturi ridicate, iar aerul va fi unul sec, clima fiind ușor secetoasă.În nordul și în centrul țării vor fi temperaturi normale, însă în restul țării va fi și mai cald decât acum. Cu toate acestea, pe locuri restrânse vor avea parte și de precipitații deficitare, asta în special în zonele de suc, est și vest.

Vremea în Constanța

prognoza meteo pentru ziua de joi 20 septembrie se anunta favorabila
Vremea în Constanța este una favorabilă pentru cei aflați pe litoral

În ziua de joi, 20 septembrie, constănțenii au în termometre 25 de grade Celsius. Potrivit accuweather, procentul de precipitații este deloc îngrijorător, fiind de 1%. Vânturile vin din direcția de est, nord-est, cu o putere de 17 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, iar ele au o intensitate de 26 de kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 4. Minima serii aduce 17 grade în termometrele localnicilor sau celor care au fost aduși la mare în prima lună de toamnă, Procentul de precipitații rămâne la fel de mic și noaptea. Vânturile vin di ndirecția de nord-est cu o intensitate de 11 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, însă cu o putere mai mică decât cea din timpul zilei, fiind de 18 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

prognoza meteo pentru ziua de joi, 20 septembrie, aduce căldură la Iasi
Ieșenii au parte de căldură în această zi

Ieșenii găsesc astăzi în termometre 27 de grade Celsius, care se simt ca 29. Căldura mare nu lasă precipitațiile să vină, așa că procentul lor este unul inexistent. Vânturile vin din direcția de sud, sud-est, cu o putere de 7 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, venind cu o intensitate mică, de 13 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în caloare de 4. Previziunile meteorologilor spun că minima serii este de 12 grade Celsius, care se simt cu doar un grad mai mult. Precipitațiile sunt inexistente ca și în timpul zilei. Cerul se anunță senin, senin, așa că ieșenii stau fără griji. Vânturile pe seară vin din direcția de sud, cu o putere mică de 6 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 20 septembrie, este favorabila pentru cei din Cluj
Clujenii au parte de un cer parțial însorit joi

Cei aflați la Cluj și oamenii locului găsesc în ziua de joi 28 de grade Celsius, care se simt ca 29. Procentul de precipitații este unul extrem de mic, de 2%. Până și cerul este de partea oamenilor, fiind parțial însorit. Vânturile vin din direcția de sud-est, cu o intensitate de 6 kilometri pe oră, iar rafalele au și ele o putere mică, de 11 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este moderat, în valoare de 4. Minima serii aduce 10 grade în termometre, care se simt cu un grad mai mult. Procentul de precipitații se mărește, dar rămâne deloc îngrijorător ca cel din timpul zilei.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru ziua de joi 20 septembrie este una favorabila la munte
La munte este vreme frumoasă!

La munte e vreme frumoasă! Maxima zilei la Brasov este de 27 de grade Celsius, care se simt ca 30. Cerul este predominant însorit, iar procentul de precipitații este unul extrem de mic, de 1%. Vânturile au o putere mică, de 6 kilometri pe oră, iar rafalele de 9 kilometri pe oră. Minima serii este de doar 8 grade Celsius, însă procentul de precipitații rămâne la fel de mic precum cel din timpul zilei. Cu toate acestea, cerul este mai mult senin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×