O handbalistă din România și-a alăptat bebelușul în pauza meciului

Ana Chivu   
în Stiri mondene
19/09/2018, 16:55
O handbalistă din România și-a alăptat bebelușul în pauza meciului
handbalista care si-a alaptata bebelusul in ultima pauza a unui meci

Handalisti Irina Pop și-a alăptat bebelușul chiar în pauza unui meciului de la Lleida. Irina Alexandra Pop(29 de ani) și-a alăptat copilul în pauza ultimului meci, cel cu Agustinos Alicante, 24-21 pe 15 septembrie, în prima etapă din liga secundă iberică, seria C. Aceasta este legitimată la CD Leida (ASSOCIACIO LLEIDATANA).

Handbalista care și-a alăptat bebelușul pe teren

Irina Alexandra Pop este o hanbalistă româncă în vârsta de 29 de ani. În prima partidă a marcat șapte goluri, fiins golgheterul echipei. Aceasta este mamă a 2 copii, o fetiță de 4 ani și un băiețel pe nume Theo. Sportiva nu și-a uitat principalul rol, așa că a dat fuga în pauza meciului la bebelușul ce o aștepta nerăbdător să fie alăptat. Imaginile în care a fost surprinsă au fost înduioșătoare. Aceasta s-a întors pe teren la scurt timp după ce l-a născut pe băiețel, pe Theo.

O handbalistă din România și-a alăptat bebelușul în pauza meciului
Handbalista Irina Alexandra Pop a fost surprinsă pe teren în timp ce își alăpta băiețelul

Tânăra mămică a fost descoperită pe plan sportiv la Viitorul Cluj de profesorul Corneliu Misăilă, același care le-a descoperit pe Mihaela Tivadar sau Oana Chirilă. Clujeanca de 1.90 metri, a acceptat să joace pentru Naționala Republicii Dominicane. Aceasta are deja peste o sută de selecții și participă la Jocurile Panamericane. Imaginile senzaționale au venit din cadrul unui meci cu Augustinos Alicante, unde este legitimată la CD Lleida, în liga a doua din Spania.

O handbalistă din România și-a alăptat bebelușul în pauza meciului
Irina Alexandra Pop alături de fiica sa, Sofia, în timpul meciului în care și-a alăptat bebelușul și a suprins pe toată lumea

Una din cele mai bune handbaliste se retrage de la Națională

Oana Manea, pivotul lui CSM București și-a anunțat retragerea de la prima reprezentativă la sosirea „tricolorelor” de la Euro, unde au încheiat pe locul 5. „Cu ocazia asta vreau să spun că le urez baftă colegelor. Pentru mine a fost ultimul turneu la națională. Vreau să-mi iau pauză, vreau să fiu mai mult cu familia, vreau mai multă liniște și le urez baftă fetelor. Absolut nimic nu m-a deranjat la națională.

Chiar i-am spus lui Ambros că sunt foarte bucuroasă și fericită că am lucrat cu el. E un selecționer extraordinar, are o răbdare de fier pentru că lotul este foarte întinerit și are răbdare cu fiecare jucătoare în parte. Doar din motive personale, de familie, mă retrag, atâta tot”, a declarat sportiva, citată de Digi Sport. Handbalista are 31 de ani și a ales ca de acum înainte să joace strict pentru echipa de club.

„Normal că voi continua cu CSM București. Îmi doresc să continuu cu CSM-ul atâta timp cât mă va ține sănătatea”, a mai povestit aceasta.
Oana Manea este fostă medaliată cu bronz alături de naționala României la Europeanul din 2010 și Mondialul din 2015. Aceasta a câștigat nenumărate jocuri precum: Cupa Cupelor cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, în anul 2007, și Liga Campionilor cu CSM București, din anul 2016. Sportiva a adunat un pivot de 200 de selecții la națională și a înscris aproximativ 450 de goluri. Oana Manea a mai avut în vedere în anul 2003 retragerea, invocând probleme personale. Tot în anul 2016, înainte de Euro 2016, s-a retras o ală componentă de bază a naționalei din ultimele două decenii. Aurelia Brădeanu, a părăsit selecționata țării noastre.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×