Prognoză meteo duminică 16 septembrie. Temperaturile ridicate persistă!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
15/09/2018, 16:08
Prognoză meteo duminică 16 septembrie. Temperaturile ridicate persistă!
Prognoza meteo în toata țara este un paradoxala

Conform ANM, prognoza meteo de duminică se anunță călduroasă. Temperaturile de vară persistă și pe 16 septembrie. Aerul se va simți foarte cald și va avea valori ridicare în general; mult mai ridicate decât normalul climatologic. Însă, pe alocuri vor fi și abateri. În nord-vest se înregistrează acestea, unde se vor localiza precipitații. În jumătatea de vest în schimb, se anunță temperaturi total opuse pentru anotimpul în care ne află, iar zonele de munte o să aibă la bază excedentare.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo duminica 16 septembrie
Prognoza meteo de duminică, la mare

Turiștii și localnicii de la mare vor avea parte de 26 de grade Celsius în termometre, conform accuweather. Meteorologii anunță o aversă de ploaie sau furtună, dat fiind procentul de precipitații. Acesta este de 55%, care vine însoțit de 40% șanse de furtuna. Vânturile vin din direcția de nord, cu o putere de 20 de kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, cu 30 de kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 5. Soare răsare duminică dla ora 06:45 și apune la 19:15.

Citește și: Anda Adam nu poartă lenjerie intimă! ”Port atunci când e absolut necesar”

Citește și: Melania Medeleanu critică referendumul pentru familie! ”Ne costă aproximativ 20 de milioane de euro.”

Citește și: C.T Popescu, despre Liviu Dragnea și poziția în care se află. ”Dincolo de ipocrizia pe care reușea să o afișeze, s-a citit ură puternică”

Minima serii va aduce 17 grade în termometre, care se vor simți cu două grade mai puțin, adică 15. Procentul de precipitații se micșorează considerabil spre seară, fiind de 4%, de aceea cerul se anunță mai mult senin. Vânturile vin din direcția de nord, nord-est, cu 18 kilometri pe oră, iar rafalele cu 26 de kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Prognoza meteo duminica 16 septembrie.
Prognoza meteo Iași pentru ziua de duminică

Maxima, pe timpul zilei, va aduce ieșenilor 23 de grade Celsius, ce se vor simți ca 22. Procentul de precipitații este unul foarte mic, fiind deloc îngrijător, de 3%. Meteorologii anunță un cer parțial însorit. Vânturile vin din direcția de nord, nord-vest, cu o putere de 20 de kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, cu 26 de kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este și el prezent, cu o valoare moderată de 4. Minima serii aduce doar 10 grade Celsius în termometre, ce se simt cu doar un grad mai mult. Procentul de precipitații rămâne tot deloc neîngrijorător, ca în timpul zilei, de aceea cerul este senin.

Vremea în CLuj

Prognoza meteo duminică 16 septembrie 2018
La Cluj se anunță 26 de grade Celsius

Clujenii au parte de 23 de grade Celsius, care se vor simți ca 24. Cu toate acestea, vor avea un cer ușor senin, cu averse de ploaie sau furtună. Vânturile vin din direcția de nord-vest, cu 17 kilometri pe oră, iar rafalele cu 20 de kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 4. Minima serii este de doar 8 grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Însă, procentul de precipitații se micșorează considerabil și devine de 1%.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo 16 septembre, la brasov, pentru ziua de duminica
La Brașov se anunță 21 de grade Celsius

Brașovenii au parte de 22 de grade Celsius, dar de precipitați cu un procent mare, în valoare de 60%. Meteorologii prevestesc o aversă e ploaie sau furtună. Vânturile vin din direcția de nord, nord-vest, cu o putere de 7 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, cu 13 kilometri pe oră. Minima serii aduce în termometre 10 grade Celsius. Cerul, în ziua de duminică, va fi parțial noros, iar procentul de precipitații este de 12%.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×