Probleme pentru Șerban Copoț! Prezentatorul iUmor a ajuns de urgență la spital

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/03/2020, 15:38
Probleme pentru Șerban Copoț! Prezentatorul iUmor a ajuns de urgență la spital
Șerban Copoț a ajuns de urgență la spital. Sursa foto: click.ro

În ultima vreme, ghinioanele s-au ținut lanț în rândul vedetelor Antenei 1. După Cătălin Scărlătescu, internat de urgență la începutul acestei săptămâni, a venit rândul lui Șerban Copoț să ajungă pe mâna medicilor. Deși diagnosticul primit în urma consultului de specialitate nu este deloc îmbucurător, carismaticul prezentator Tv a primit și o veste bună: nu este nevoie să rămână în spital.

Șerban Copoț și-a luxat glezna și a ajuns la spital: „Când ești cu capul în nori, e vai de picioare”

Fostul membru al trupei Animal X a suferit un accident destul de grav, motiv pentru care s-a văzut nevoit să meargă la cea mai apropiată unitate medicală pentru investigații amănunțite.

Este vorba despre o luxație la glezna piciorului drept, problemă care impune o perioadă de repaus destul de îndelungată, astfel că va trebui să stea, cel puțin pentru moment, departe de platourile de filmare.

Chiar dacă trece prin momente dificile, Șerban nu a putut uita de fanii care îi urmăresc activitatea în mediul online. Într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram, gazda show-ului iUmor a dat asigurări că starea sa de sănătate este una bună, fără a detalia circumstanțele în care a survenit nefericitul incident.

Fanii i-au transmis nenumărate mesaje. Ba chiar au făcut haz de necaz

Când esti cu capul in nori, e vai de picioare #luxatie #laorizontala #pauzăforțată” a scris Șerban Copoț, iar reacțiile din partea internauților nu au întârziat să apară. În timp ce unii i-au transmis nenumărate gânduri pozitive, alții au preferat să facă haz de necaz.

Cum ți s-a întâmplat?, „Șerban, parcă era Laurențiu Duță cu capul în nori dacă nu mă înșel? Sănătate multă, artistule!”, Ai timp să te apuci de un album solo”, Sau te pregătești pentru TCDU”, „Sănătate și răbdare”, sunt doar câteva dintre comentariile strânse de postarea vedetei de la Antena 1.

Pe mâna medicilor a ajuns luni după-amiază și Cătălin Scărlătescu, îndrăgitul bucătar și jurat al emisiunii Chefi la cuțite. Chiar dacă nu a dorit să detalieze ce i s-a întâmplat, acesta a ținut să-i transmită un mesaj special bunului său prieten și coleg, Sorin Bontea, la ceas aniversar.

Hai…. La mulți ani @chef.sorinbontea.official”, a scris cheful pe contul său de Instagram, în ciuda situației delicate. Că doar odată împlinește Sorin Bontea frumoasa vârstă de 50 de ani, iar Scărlătescu nu putea rata ocazia de a-i transmite gândurile sale bune.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×