Începe iUmor, sezonul 6. Şerban Copoţ şi Dan Badea sunt prezentatorii

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
25/01/2019, 18:01
Începe iUmor, sezonul 6. Şerban Copoţ şi Dan Badea sunt prezentatorii GALERIE FOTO
Şerban Copoţ şi Dan Badea sunt prezentatorii iUmor, sezonul 6

Vești bune pentru fanii show-lui de televiziune iUmor! Începe sezonul 6, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea sunt prezentatorii. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor continua să caute cei mai talentați concurenți în materie de umor, magie, mimă sau improvizație, în curând la Antena 1.

Dan Badea a recunoscut că prima zi de filmare pentru emisiunea iUmor, sezonul 6, a fost una extrem de solicitantă. „E altfel să fii musafir, am mai fost de trei ori invitat, dar din ipostaza de gazdă trebuie să te pregătești, să stai acolo, să cureți după oaspeți, să ai grijă de toți. Nu cred că am stat jos deloc, dar abia acum mă resimt. A fost foarte obositor, dar mi-a plăcut mult prima zi!”, a declarat Dan Badea.

iUmor, sezonul 6, în curând la Antena 1
iUmor, sezonul 6, în curând la Antena 1

Şerban Copoţ şi Dan Badea sunt prezentatorii iUmor, sezonul 6

„Încerc să nu am prejudecăți și nu judec pe nimeni, doar vreau să înțeleg motivația fiecăruia de a urca pe scenă. Sigur, la o astfel de emisiune te aștepți să întâlnești oameni dezinvolți, dar Șerban mi-a spus că s-ar putea să existe și concurenți cu care nu o să am ce să vorbesc și, într-adevăr, m-am trezit la un moment dat puțin blocat”, a mai spus Dan Badea.

Cel de-al șaselea sezon iUmor începe în curând la Antena 1! Cei mai talentați concurenți în materie de umor, magie, mimă sau improvizație sunt așteptați să îi impresioneze pe cei trei jurați. Vor avea nevoie de două like-uri pentru a merge mai departe în finală și vor putea fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației iUmor.

Câștigătorii iUmor

  • Vlad Grigorescu – sezonul 1
  • Maria Popovici – sezonul 2
  • Doina Teodoru – sezonul 3
  • Ana Maria Calița – sezonul 4
  • Andrei Cojocaru – sezonul 5
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×