Scandal pe bani la iUmor! Bendeac a vrut să-i dea cu un pahar în cap unui concurent!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
30/05/2018, 15:50
Scandal pe bani la iUmor! Bendeac a vrut să-i dea cu un pahar în cap unui concurent! GALERIE FOTO
Scandal la iUmor

Mihai Bendeac s-a luat la ceartă cu unul dintre concurenții iUmor, care l-a acuzat pe actor că își face meseria pentru bani! Mihai Bendeac a vrut chiar să-i dea cu un pahar în cap lui Bogdan Zoltean! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Ai fost de patru ori și doar o singură dată a fost bine pentru că ești nesimțit cu această profesie. Ai avut timp să te pregătești și să vii cu un număr bun de patru minute! Tu, în continuare, crezi că am ceva cu tine… eu care te-am sunat pentru a-ți da un rol într-un serial. Tu crezi asta pentru că ești dobitoc. Ai un sâmbure de talent, dar vei rămâne un dobitoc”, a spus Mihai Bendeac.

Scandalul de la iUmor a plecat de la bani!

“Pe el îl interesa doar să aibă niște personaje care au atenția publicului. Ăla e un proiect din care el își ia bani”, a afirmat Bogdan Zloteanu, făcând referire la jurat. Cuvintele l-au scos din minți pe Mihai Bendeac, care a luat un pahar cu apă și a spus că ar fi vrut să îi dea cu el în cap. Actorul s-a potolit însă la timp. “Deci tu crezi că îmi fac profesia pentru bani?”, l-a întrebat Mihai Bendeac, conform b1.ro. “Dumneavoastră mi-ați spus că pentru profesie trebuie să renunți la viață, așa că sunt sigur că banii au reprezentat a doua opțiune a dumneavoastră”, a replicat concurentul. “Fac munca asta de la 16 ani și nu am mai dormit, de la 22 de ani, fără somnifere! Eu dacă aș fi vrut bani, m-aș fi dus la evenimente… eram milionar!”, i-a răspuns actorul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×