Sorin Bontea, juratul Chefi la cuțite și concurentul Asia Express, realizat pe plan profesional, dar și personal. Are o familie minunată

Alexa Serdan   
în Reality show
14/10/2019, 11:01
Sorin Bontea, juratul Chefi la cuțite și concurentul Asia Express, realizat pe plan profesional, dar și personal. Are o familie minunată GALERIE FOTO
Sorin Bontea este căsătorit de 25 de ani și este tatăl a doi copii. Sursa foto: a1.ro

Sorin Bontea (48 de ani) este un bucătar renumit pe care îl cunoaște toată lumea, dar nu același lucru se poate spune despre familia sa. Juratul de la emisiunea culinară „Chefi la Cuțite” este căsătorit de 25 de ani și este tatăl a doi copii.

Sorin Bontea are o familie frumoasă despre care vorbește rar

Sorin Bontea vine dintr-o familie numerosă mai având alți trei frați. Și-a ajutat încă de mic mama în bucătărie, iar la vârsta de 16 ani s-a angajat la un restaurant de pe Calea Victoriei. După ce a gătit timp de o săptămână în armată celor 800 de militari și-a dat seama că bucătăria este vocația sa. Juratul de la „Chefi la cuțite” a lucrat inclusiv pe vase de croazieră și a devenit foarte cunoscut. Dacă despre experiența sa culinară se pot spune multe, nu același lucru este valabil și despre familia sa.

Cunoscutul bucătar este căsătorit de 25 de ani și a mărturisit că și-a cunoscut soția la o petrecere. Sorin Bontea i-a dăruit soției sale la prima întâlnire un trandafir roșu și i-a gătit mâncare chinezească. „Suntem împreună din ’89 și ne-am căsătorit în ’94. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire țin minte că i-am dat un trandafir roșu și de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roșii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a povestit juratul, scrie Cancan.

Sorin Bontea este căsătorit de 25 de ani
Aceasta este singura fotografie care a apărut în spațiul public cu soția lui Sorin Bontea. Imaginea este de la nuntă. Sursa foto: a1.ro

Fiica lui Sorin Bontea îi calcă pe urme și vrea să se facă cofetar

Sorin Bontea are o familie fericită și este tatăl a doi copii: Iulian și Miruna. Fiica concurentului de la „Asia Express” a ajuns pe platourile de filmare de la emisiunea culinară unde tatăl ei este jurat. Miruna Bontea are 16 ani și visează să devină cofetar. Juratul de la „Chefi la cuțite” spunea în trecut că are o relație foarte deschisă cu cei doi copii.

Sunt prieten cu ei, suntem foarte apropiaţi şi ne place să ne petrecem timpul liber împreună. Câteodată, însă, e nevoie să fiu şi drastic. Copiii mei au vârste diferite şi personalităţi diferite, trebuie să le înţeleg nevoile ţinând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu şi sever atunci când se impune“, spunea Sorin Bontea pentru okmagazine.ro.

Fiica juratului are 16 ani
Miruna Bontea, fiica juratului de la Chefi la cuțite, vrea să devină cofetar. Sursa foto: okmagazine.ro

Sorin Bontea va participa la noul sezon Asia Express

„Asia Express” va începe filmările în scurt timp. După ce mai multe vedete au declarat că vor lua parte la această aventură, iată că și Sorin Bontea va merge în Asia. Bucătarul va face echipă cu Răzvan Fodor, un prieten foarte apropiat al echipei de la Antena 1.

„În prima mea tinerețe mergeam mult pe munte cu cortul în tot felul de expediții. Acum, la a doua tinerețe m-am gândit să încerc și asta. Dacă tot nu m-am mobilizat să merg la sală, în Asia Express nu voi avea de ales. În momentul de față, cel mai dificil mi se pare să fac echipă cu Fodor, pentru că am descoperit că avem amândoi aceleași tabieturi…și că ne trosnesc genunchiiJ Despre spiritul meu de competiție nu vă mai zic, bănuiesc că ați văzut deja ce se întâmplă la Chefi la cuțite”, a spus celebrul bucătar, potrivit a1.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×