Lista completă a concurenților Asia Express 3. Sorin Bontea, de la Chefi la cuțite, marea surpriză

Dan Suta  
înReality show
12/10/2019, 15:36
Lista completă a concurenților Asia Express 3. Sorin Bontea, de la Chefi la cuțite, marea surpriză
Lista concurenților de la Asia Express 3 este deja cunoscută. Sursa foto: unica.ro

S-a publicat lista completă a concurenților Asia Express 3, show care va fi difuzat anul viitor de Antena 1. După numeroase săptămâni de speculații cu privire la participanții în show-ul care a avut audiențe importante în primele două sezoane, se știe, în sfârșit, cine sunt cei care se vor aventura în Filipine și Taiwan, destinațiile din noua ediție.

„Drumul comorilor” este numele noii ediții Asia Express. Una dintre cele mai mari surprize din acest sezon este participarea lui Sorin Bontea, bucătarul de la Chefi la cuțite. 9 perechi vor intra în expediția asiatică și vor fi nevoiți să supraviețuiască în cele mai crunte condiții, fără bani și fără să cunoască foarte bine limba și cultura locală.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Lista concurenților de la Asia Express 3:

 • Cântăreața Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea;
 • Maria Buză și Lia Bugnar;
 • cântăreața Nico și fata ei, Alexandra;
 • Alexandru Abagiu și Vlăduț Radu Nicolae;
 • Alex Velea și Mario Fresh;
 • Florin Ristei și fratele său, Daniel;
 • influencerițele Alina Ceușan și Carmen Grebenișan;
 • Speak și iubita lui, Ștefania;
 • Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea.
lista concurenților asia express 3
Sorin Bontea va participa alături de Răzvan Fodor la Asia Express. Sursa foto: a1.ro

30.000 de euro, marele premiu de la Asia Express 3

Cele 9 cupluri reprezintă o adevărată surpriză pentru fanii emisiunii. Conform unica.ro, filmările noului sezon vor începe de săptămâna viitoare, pe la mijlocul lunii octombrie deci, iar show-ul va fi difuzat cel mai probabil la finalul lunii ianuarie 2020 ori începutul lunii februarie a aceluiași an.

Primul sezon, Drumul Dragonului, s-a filmat în Laos, Vietnam, Cambodgia și Thailanda, iar cel de-al doilea sezon, Drumul Elefantului, în Sri Lanka și India.  Concurenții vor trebui să își procure singuri hrana, iar premiul pentru care aceștia se luptă este de 30.000 de euro. Banii vor fi împărțiți între câștigătorii care formează cea mai bună echipă și ajung primii la linia de final.

 

Te-ar mai putea interesa și:
  Închide ×