Nunta anului în showbizzul din România! Vedeta s-a căsătorit în mare SECRET! Avem primele poze! GALERIE FOTO

Iuliana Spirache   
în Hotnews
22/11/2015, 00:00
Nunta anului în showbizzul din România! Vedeta s-a căsătorit în mare SECRET!  Avem primele poze! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Împreună de peste 10 ani şi părinţi ai unui băieţel, Şerban Copot şi iubita lui, Roxana, s-au căsătorit în mare secret în această primăvară.

La fericitul eveniment le-au fost alături doar doi martori, dar şi băieţelul lor, Tudor.

“Aveam de gand sa facem acest pas inca de anu trecut, insa am ajuns sa semnam actele la sfarsitul lunii martie. Ne-am grabit, oarecum, pentru ca urma sa-l dam pe cel mic la gradinita si trebuia astfel ca mama si tata sa aiba acelasi nume de familie”, declara solistul trupei Animal X.

CLICK PE GALERIE PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU SOŢIA LUI ŞERBAN COPOT

Serban Copot traieste, de mai bine de un deceniu, o frumoasa poveste de dragoste cu Roxana, cea cu care are deja un baietel de patru ani, pe nume Tudor.

“Va multumim foarte mult pentru urarile pe care ni le-ati adresat dupa ce s-a aflat ca Roxana si cu mine ne-am casatorit civil. Ne copleseste acest val de atentie. Ne iubim de foarte mult timp si nu am considerat acest pas al casatoriei mai mult decat o formalitate. O formalitate pe care am indeplinit-o si de dragul celui mic (Tedi e acum foarte fericit ca pe mama o cheama ca pe mine si ca pe el ).

Este o experienta inedita ca propriul copil sa fie martor la casatoria parintilor, credeti-ma pe cuvant!

A fost frumos, scurt si la obiect. Va dorim sa aveti parte de toate bucuriile din lume, sa va iubiti familiile si apropiatii si sa fiti binecuvantati cu liniste si voie buna in sanul familiei”, a declarat artistul

Serban Copot este cunoscut publicului ca membru al trupei Animal X, proiect considerat un adevarat fenomen in industria muzicala autohtona, prima formatie din Romania care a castigat mult ravnitul trofeu  MTV Europe Music Awards.

Artistul a infiintat, in anul 2006, Asociatia Generatia Verde cu scopul de a aduce pe agenda publica subiectul ecologiei si al protectiei mediului. Pentru proiectele sale, a primit distinctii si recunoastere pentru aportul adus la lupta cu obiceiurile nocive naturii. Serban a fost nominalizat ca Ambasador al Comisiei Europene in lupta cu Schimbarile Climatice, Ambasador al Comisiei Europene pentru Biodiversitate si Ambasador WWF.

Sursă: viva.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×