Primele materiale sanitare comandate de Gigi Becali au ajuns la Spitalul din Rădăuți. ”Vreau să-i mulțumesc personal”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/03/2020, 21:55
Primele materiale sanitare comandate de Gigi Becali au ajuns la Spitalul din Rădăuți. ”Vreau să-i mulțumesc personal”
Primele materiale sanitare comandate de Gigi Becali au ajuns la Spitalul din Rădăuți

Prima parte a materialelor comandate de Gigi Becali, patronul FCSB au ajuns la destinație. Astfel, 400 de combinezoane, echipamente de unică folosință și de strictă necesitate pentru personalul medical, au ajuns la Spitalul Municipal Rădăuți.

Primele materiale sanitare comandate de Gigi Becali au ajuns la Spitalul din Rădăuți

Traian Andronachi, managerul Spitalului Municipal ”Sf. Doctori Cosma și Damian”, a dorit să-și exprime public mulțumirea pentru această donație și a anunțat că se bazează în continuare pe sprijinul tuturor oamenilor cu suflet mare.

”Prima tranșă din sponsorizarea domnului Gigi Becali a ajuns la Rădăuți. Vreau să-i mulțumesc personal și în numele colegilor mei pentru acest sprijin. De asemenea, vreau să-i mulțumesc celui care a intermediat acest ajutor, omului de afaceri Cătălin Miron”, a arătat Traian Andronachi.

În Spitalul Municipal Rădăuți nu există nici o persoană infectată

Acesta a precizat că în Spitalul Municipal Rădăuți nu există nici o persoană infectată sau cu suspiciune de coronavirus și speră ca situația actuală să nu se modifice.

”În momentul de față materialele sanitare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului sunt suficiente. Chiar și așa, îi aștept pe toți cei care vor să sprijine spitalul să o facă.

Trebuie să spun că și alte persoane sau firme au sprijinit unitatea noastră medicală și vreau să mulțumesc firmelor Marelbo, Egger, HS Timber Group, lui Sergiu Spiță, Nistor Tatar, Bogdan Nicolau, Cătălin Urdoi, dar și Asociației de Voluntari, precum și tuturor celor implicați”, a mai spus Traian Andronachi.

Lista de materiale din necesarul întocmit de conducerea Spitalului Municipal Rădăuți cuprinde măști chirurgicale cu 3 pliuri – min. 50.000, mănuși examinare L, M – 100.000, măști de protecție respiratorie cu supapa FFP3 – min. 1.500.

Apoi, la capitolul materiale de dezinfecție, apar următoarele: dezinfectant pentru dezinfecția igienică a mâinilor prin frecare – 1.500 l, detergent dezinfectant pentru suprafețe de nivel mediu 1.500 l, detergent dezinfectant – nivel înalt – 1.000 l, dezinfectant spray de nivel înalt cu acțiune rapidă – 1.000 buc., hârtie autocut minim 5.000, detergent dezinfectant pentru dezinfecția prin imersie a dispozitivelor medicale (Ex Aniosyme) – 250 l și tablete clorigene 60.000 de tablete.

Pe listă se mai regăsesc combinezoane cu protecție risc biologic – 250 buc., ochelari (mască) cu vizeta 250 buc., combinezoane protecție de unică utilizare 2.500 buc., halate de unică folosință – 50.000, bonete – 50.000, botoșei – 50.000 și cizme de cauciuc mărimi 40 – 50 buc., 44 – 50 buc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×