Mesajul unui medic s-a viralizat în mediul online! Îți spune exact cum se instalează coronavirusul

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/03/2020, 20:17
Mesajul unui medic s-a viralizat în mediul online! Îți spune exact cum se instalează coronavirusul
Mesajul unui medic s-a viralizat în mediul online

Un medic român a scris un mesaj extrem de dur pe Facebook, care arată cu ce se poate confrunta fiecare dintre noi, dacă infecția cu coronavirus continuă să se răspândească în rândul populației! Scenariul din Italia, unde vineri au murit peste 600 de oameni, ar putea avea loc și în România, nu mai departe de zilele viitoare.

Mesajul unui medic s-a viralizat în mediul online

Mesajul medicului anestezist Adrian Nicula este și mai înfiorător deoarece s-a adresat la persoana I, de parcă îl avertizează pe fiecare român în parte de ce se va întâmpla în România. Postarea medicului s-a viralizat rapid în mediul online, fiind distribuită în doar câteva ore de peste 67 de mii de ori.

“În Făgăraş e plin de oameni pe străzi ca în orice zi normală. Este vreme frumoasă, dar ce aţi omis oare e o epidemie teribilă, mondială, provocată de un virus care la oamenii vârstnici produce decesul”. Așa își începe medicul respectiv postarea, după o gardă de noapte.

”Nu pot respira, nu au aer, îţi cer ajutorul”

”Peste câteva zile o să faceţi febră. O să fiţi acasă, în familie. Deja toţi ai casei sunt infectaţi. Urmează părinţii şi bunicii care după alte 3-4 zile cad la pat, nu pot respira, nu au aer, îţi cer ajutorul, suni la salvare, te ascultă şi-ţi răspund: staţi acasă nu putem să-i luăm, sunt prea mulţi, o să venim când putem, adică şi peste o zi, două, trei”, mai scrie Adrian, care a încercat să descrie şi ce este în sufletul unui medic atunci când este pus în faţa unei situaţii imposibile.

“Mă uit la tine şi la alţii, sunteţi câţiva gravi şi trebuie să intubez unul, pentru că am doar un ventilator, tu plângi, eu închid ochii şi mă rog, alege tu, Doamne, pe cine, eu nu mai pot plânge că deja nu mai am lacrimi…”.

Mesajul medicului se încheie cu repetarea avertismentului: Stai acasă! Asta ar trebui să facă toți românii, pentru a se proteja pe ei și familiile lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×