PSD acuză PNL că a minimalizat cu bună știință criza provocată de coronavirus. ”Aveau un singur plan pentru români: ANTICIPATELE!”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/03/2020, 19:25
PSD acuză PNL că a minimalizat cu bună știință criza provocată de coronavirus. ”Aveau un singur plan pentru români: ANTICIPATELE!”
PSD spune că liberalii au minimalizat cu bună știință criza provocată de coronavirus

Partidul Social Democrat îi acuză pe liberali că nu le-a stat gândul decât la alegerile anticipate, așa că au ignorat total amenințarea coronavirusului, deși era evident că și România se va confrunta cu această criză sanitară mondială.

PSD spune că liberalii au minimalizat cu bună știință criza provocată de coronavirus

Social-democrații au ieșit din nou la atac pe Facebook, unde i-au acuzat cu subiect și predicat pe liberali că au subestimat coronavirusul, tratându-l ca pe ”o răceală, cu simptome ușoare”. Iată mesajul postat de PSD!

”Deși gravitatea crizei provocate de coronavirus era mai mult decât vizibilă pentru toată lumea, PNL nu a luat măsurile necesare pentru ca România să fie pregătită să lupte în mod eficient cu actuala pandemie.

PSD spune că PNL doar mimează guvernarea

Guvernul nu a luat nicio măsură nici DUPĂ ce – în ianuarie! – Institutul de Boli Infecțioase Balș a transmis necesarul de materiale și echipamente specifice pentru combaterea epidemiei.

Mai grav, pe 27 februarie, după confirmarea în România a primului caz de infecție cu COVID-19, problema era tratată cu superficialitate, fiind ”ca orice răceală, cu simptome ușoare”. De ce? Pentru că Iohannis și Partidul Național Liberal aveau un singur plan pentru români: ANTICIPATELE!”, scriu social-democrații pe Facebook.

Social-democrații le cer liberalilor să ia măsurile potrivite, măcar acum. Mai mult, aceștia acuză Guvernul Orban că mimează guvernarea!

”Motivul pentru care România nu are teste și echipamente pentru combaterea epidemiei este că Iohannis și PNL au minimalizat cu bună știință criza. Nu cumperi milioane de măști, teste sau combinezoane pentru a combate „simptome ușoare ca în orice răceală”!

Într-un final, la trei săptămâni distanță, au recunoscut că situația este ”gravă” și ”am intrat într-un război”. Luați măsuri potrivit atribuțiilor cu care ați fost învestiți!

Nu mai pierdeți vremea dând vina pe alții! Oamenii stau în case și așteaptă ca cei cu putere de decizie să lucreze pentru ei! #GuvernațiNUmaiMimați!”, este comunicatul publicat pe pagina oficială a PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×