Carmen de la Salciua, despre donaţiile făcute de Gigi Becali în plină epidemie de coronavirus. „Un erou! Să-i ajute Dumnezeu”

în Stiri mondene
20/03/2020, 13:26
Carmen de la Salciua, despre donaţiile făcute de Gigi Becali în plină epidemie de coronavirus. „Un erou! Să-i ajute Dumnezeu”
Carmen de la Salciua, despre donaţiile făcute de Gigi Becali în plină epidemie de coronavirus

Carmen de la Salciua îl laudă pe Gigi Becali după ce acesta nu a rămas indiferent de epidemia de coronavirus şi a donat sume importante de bani ajutând spitalele pentru a face faţă acestei grele perioade prin care trecem.

Carmen de la Salciua, despre donaţiile făcute de Gigi Becali în plină epidemie de coronavirus

Gigi Becali a ajutat zilele acestea prin cumpărarea mai multor lucuri pentru spitale, în contextul epidemiei de coronavirus. Laudele la adresa omului de afecri nu au întârziat să apară.

Una dintre lădătorii latifundiarului din Pipera este cântăreaţa de muzică de peterecere Carmen de la Salciua. Un fan de-al artistei a întrebat-o pe Carmen de la Salciua, pe Instagram, ce părere are despre donaţiile lui Gigi Becali în contextul epidemiei de coronavirus.

Gigi Becali, un erou în opinia lui Carmen de la Salciua

Un erou! Un om simplu cu un suflet imens. Să-i ajute Dumnezeu acestui om, că a făcut atâția oameni fericiți. Jos pălăria!” a spus Carmen de la Sălciua despre Gigi Becali.

Gigi Becali a cumpărat, la cererea spitalului Matei Balş, mai multe lucruri necesare în plină epidemie de coronavirus instituţiei medicale.

Dragostea nu se refuză niciodată. Oricine îți cere ceva, atunci când ai dragoste, nu îl refuzi. Dacă mi-au cerut, au zis că au nevoie, mai ales în contextul ăsta, când oamenii sunt bolnavi în spitale. Eu ce să fac? Cu ce mă încălzesc pe mine banii, când oamenii sunt cu boli în spitale?

Dacă are nevoie doctorul, de ce să nu ajut? Mi-au dat o listă și am dus-o imediat. 2000 de combinezoane au costat vreo 50.000 de euro. A fost ce au avut nevoie: computere, televizoare, camere pentru conferință, să nu se apropie de bolnavi. Tot ce au avut nevoie, nu am refuzat nimic„, a spus Becali la ProX.

De asemenea, zilele trecute, Gigi Becali a comandat unei fabrici să confecţioneze măşti de protecţie şi halate. „Am vorbit la cea mai mare mare fabrică de cămăși din România. Le-am zis: Băi, nu mai faceți cămăși! De acum încolo lucrați non-stop și faceți măști și halate. Vi le cumpăr eu.

Cei de acolo au întrerupt producția de cămăși. Spuneau că nu au materiale de măști. Cum să nu fie? Nu avem niște petice, niște materiale?

Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măști și halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Vreau să menționez că cei de acolo nu mi-au pus niciun adaos. Doar 10%, căt costă mâna de lucru și salariile muncitorilor”, a declarat Becali, la Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×