Cum a fost surprinsă Teodora Becali, însărcinată în cîteva luni, în plină epidemie de coronavirus. Ce făcea fata lui Gigi Becali în maşină

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/03/2020, 11:36
Cum a fost surprinsă Teodora Becali, însărcinată în cîteva luni, în plină epidemie de coronavirus. Ce făcea fata lui Gigi Becali în maşină
Cum a fost surprinsă Teodora Becali în plină epidemie de coronavirus. Sursa foto: click.ro

Epidemia de coronavirus nu o poate ţine în casă pe fiica lui Gigi Becali, Teodora. Aceasta, gravidă în câteva luni, a fost surprinsă de paparazzi la volanul bolidului său de lux fără mască şi discutând la telefon în timp ce conducea.

Teodora Becali, surprinsă la volan în timp ce vorbeşte la telefon

Gigi Becali probabil că îi va atrage atenţia după ce va afla ce face fiica sa în plină epidemie de coronavirus. Deşi autorităţile ne sfătuiesc să stăm în casă zilele acestea, Teodora Becali a fost surprinsă de paparazii în timp ce se deplasa la volanul maşinii sale prin Bucureşti.

Deşi aceasta este gravidă nu a respectat sfatul autorităţilor şi a ieşit din casă. Tânăra, care va deveni mămică în vara acestui an, nu a purtat mască de protecţie şi, în plus, a vorbit la telefon în timp ce conducea.

Teodora Becali a vorbit la telefon în timp ce conducea
Teodora Becali a vorbit la telefon în timp ce conducea. Sursa foto: ciao.ro

Vorbitul la telefon la volan aduce suspendarea permisului de conducere şi 20 de puncte amendă

Această faptă, dacă ar fi fost descoperită de poliţişti, ar fi fost pedepsită cu suspendarea pentru o lună a permisului de conducere, precum şi cu o amendă de 20 de puncte penalizare. De data aceasta, Teodora Becali a scăpat nesancţionată.

Gigi Becali nu a rămas indiferent în ceea ce priveşte epidemia de coronavirus din ţara noastră. Omul de afaceri a donat sume importante de bani. Acesta a comandat mai multe echipamente necesare în spitale în aceste zile.

Dragostea nu se refuză niciodată. Oricine îți cere ceva, atunci când ai dragoste, nu îl refuzi. Dacă mi-au cerut, au zis că au nevoie, mai ales în contextul ăsta, când oamenii sunt bolnavi în spitale. Eu ce să fac? Cu ce mă încălzesc pe mine banii, când oamenii sunt cu boli în spitale?

Dacă are nevoie doctorul, de ce să nu ajut? Mi-au dat o listă și am dus-o imediat. 2000 de combinezoane au costat vreo 50.000 de euro. A fost ce au avut nevoie: computere, televizoare, camere pentru conferință, să nu se apropie de bolnavi. Tot ce au avut nevoie, nu am refuzat nimic„, a spus Becali la ProX.

Zilele trecute, latifundiarul din Pipera a comandat unei fabrici să confecţioneze măşti de protecţie şi halate pentru medici. „Am vorbit la cea mai mare mare fabrică de cămăși din România. Le-am zis: Băi, nu mai faceți cămăși! De acum încolo lucrați non-stop și faceți măști și halate. Vi le cumpăr eu.

Cei de acolo au întrerupt producția de cămăși. Spuneau că nu au materiale de măști. Cum să nu fie? Nu avem niște petice, niște materiale?

Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măști și halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Vreau să menționez că cei de acolo nu mi-au pus niciun adaos. Doar 10%, căt costă mâna de lucru și salariile muncitorilor”, a declarat Becali, la Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×