Andra, donație de 20.000 euro pentru Spitalul Matei Balș din București: ”Trebuie să fim precauți”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/03/2020, 14:57
Andra, donație de 20.000 euro pentru Spitalul Matei Balș din București: ”Trebuie să fim precauți”
Andra se implică în criza legată de coronavirus și face o donație majoră către Spitalul Matei Balș. Sursa foto: Instagram.com

Îndrăgita cântăreață Andra este una dintre puținele vedete care s-a implicat în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Solista a luat decizia de a dona 20.000 de euro Spitalului „Matei Balș” din București în condițiile în care medicii se confruntă cu un deficit major de materiale sanitare.

Andra se implică în criza legată de coronavirus și face o donație majoră

Vedetele din showbiz-ul autohton nu mai au concerte perioada aceasta din cauza pandemiei de coronavirus, dar unele nu au închis ochii și au luat atitudine în această privință. Andra, una dintre cele mai frumoase voci ale muzicii românești, se implică direct în lupta împotriva COVID-19 și face o donație importantă.

Cunoscuta cântăreață i-a felicitat pe medici pentru eforturile pe care le depun perioada aceasta, motiv pentru care va îndrepta suma de 20.000 de euro Spitalului „Matei Balș” din București unde cadrele medicale se confruntă cu o lipsă acută de materiale sanitare cum ar fi: măști, costume de proiecție sau teste pentru coronavirus.

„Siguranța este pe primul lor. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri”, a mărturisit Andra pentru libertatea.ro.

Ce mesaj le transmite vedeta medicilor și românilor, în plină pandemie de coronavirus

De asemenea, vedeta spune că a luat această decizie și pentru că a văzut numeroase postări de-ale cadrelor medicale care au emoționat-o până la lacrimi. Soția prezentatorului Pro TV Cătălin Măruță este de părere că în această perioadă sănătatea este cea mai importantă și speră ca mulți români să gândească în acest fel.

„Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător. Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale aflate în prima linie de luptă, m-au emoționat.

Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești și sper ca mulți să arate că le pasă. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a mai precizat soția prezentatorului Cătălin Măruță.

Cântăreața optimistă și cu zâmbetul pe buze: ”Inevitabil va fi bine”

În ciuda faptului că renumita artistă a fost nevoită să reprogrameze cele două concerte „Pasion” care urmau să aibă loc pe 4 și 5 aprilie la Sala Palatului, nu și-a pierdut speranța și zâmbetul radios. Perioada aceasta chiar l-a sărbătorit pe David, fiul ei care a împlinit frumoasa vârstă de 9 ani.

„Avem nevoie să zâmbim! Mereu, dar mai ales acum când suntem atât de îngrijorați!”, este mesajul pe care Andra Măruță l-a postat recent pe pagina sa de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×