Andra, dezvăluiri despre cum a început relația ei cu Cătălin Măruță. Au o căsnicie de mai bine de 10 ani

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/03/2020, 09:26
Andra, dezvăluiri despre cum a început relația ei cu Cătălin Măruță. Au o căsnicie de mai bine de 10 ani
Andra și Cătălin Măruță formează o familie frumoasă de mai bine de 10 ani. Sursa foto: profm.ro

Andra și Cătălin Măruță formează unul din cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Ea este o cântăreață de succes, iar el este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune.

Andra, despre începutul relației cu Cătălin Măruță: „Ne dădeam întâlnire, ne sărutam și aia era toată întâlnirea noastră”

Cei doi sunt cunoscuți nu doar pentru profesionalismul de care au dat dovadă în carierele lor separate, ci mai ales pentru faptul că nu își expun viața publică așa cum o fac multe alte vedete.

S-au ferit întotdeauna să vorbească deschis despre intimitățile lor. Chiar dacă își mai fac declarații în mediul online cu ocaziile speciale din viețile lor, cei doi au știut să fie prudenți.

Monotonia nu le-a tăiat dragostea

Andra a povestit în cadrul ediției de aseară Românii au talent că în primele întâlniri cu Cătălin Măruță, cei doi nu făceau altceva decât să discute, să se cunoască, iar la primul sărut s-a ajuns cu greu.

Artista a spus că soțul ei a avut multă răbdare cu ea, căci Andra nu este genul de femeie care să se arunce într-o relație fără să se asigure că merită. Se pare că a meritat din moment ce sunt căsătoriți de 10 ani și au împreună doi copii minunați, pe Eva și David.

„Ne dădeam întâlnire la 9 seara, venea, ne sărutam și aia era toată întâlnirea noastră. Uite că s-au făcut 12 ani de când ne-am căsătorit”, a declarat Andra aseară la PRO TV.

Muziciana născută în Turda a spus că nu mai simt fluturii în stomac pe care îi simțeau la început, iar asta e firesc. Deși a intervenit monotonia între cei doi, aceștia își mai fac timp pentru momente romantice împreună.

Andra a mai spus că vorbește des cu Cătălin la telefon, iar majoritatea discuțiilor pe care le poartă sunt despre copii și ce a mai făcut fiecare în domeniul în care activează.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×