Primele imagini cu Misty, Keo și fetița lor! Cu cine seamănă micuța Arya Violette

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
08/09/2018, 19:40
Primele imagini cu Misty, Keo și fetița lor! Cu cine seamănă micuța Arya Violette GALERIE FOTO
Keo și Misty, fotografiați în urma unei aparitii publice.

Au și apărut primele imagini cu rodul iubirii dintre Misty și Keo. După acestea, toți se întreabă cu cine seamănă micuța lor, pe nume Arya Violette. Se pare că dragostea celor doi a fost atât de mare încăt un copil a apărut, pentru a le face viețile și mai frumoase.

După nenumărate articole din presa mondenă care au scris că cei doi au o relație, în timp ce el avea una deja cu Andreea Bălan, a ieșit și soarele. Acum presa are în vizor noul membru al familiei lor, Arya Violette. Scandalul în care Keo a fost implicat, în urmă cu câțiva ani, a dus la zvonuri și discuții peste discuții. Acesta a fost produs de artis, care ar fi călcat strâmb și ar fi avut o relație cu cea căreia acum îi este parteneră de viață și mamă a copilului său.

În urmă cu ceva vreme, Keo declara că își dorește o familie cu femeia care i-a furat inima. ”Eu și Misty ne dorim o familie. Ne dorim un copil. Un copil e bine. Nu știu, nu m-am gândit. N-am avut discuții atât de precise”, a declarat la acel timp artistul. Din urmă, și declarațiile iubitei sale erau în concordanță cu cele spuse de el. Și ea își dorea la fel de mult un copil cu acesta, ba chiar sublinia că nu se văd în viitor fără o familie și fără copii.

Au și apărut primele imagini cu rodoul iubirii dintre Misty și Keo. După acestea, toți se întreabă cu cine seamănă micuța lor, pe nume Arya Violette.
Keo și Misty în vacanță.

Citește și: Bărbat din Iași, dispărut fără urmă! Soția lui a primit un apel video care a năucit-o

Citește și: Luna în care te-ai născut spune totul despre personalitatea ta! Află ce te caracterizează

Citește și: Horoscopul dragostei, azi 9 septembrie: Luna nouă este în Fecioară! Află ce le prevestesc astrele nativii zodiilor

”Sunt prezentă la toate evenimentele importante din viața lui, el din viața mea. Ne dorim un copil, acuma nu știu dacă se întâmplă peste un an, peste doi, ar fi ideal. Avem foarte multe proiecte, ne dorim să le ducem la bun sfârșit. Nu ne vedem în viitor fără o familie și fără copii. Mă bucur de viața pe care o am, de tot ce Dumnezeu mi-a dat. Sunt o persoană foarte fericită, foarte pozitivă”, a declarat Misty.

Fetița celor doi a primit nota 10 la naștere!

Au și apărut primele imagini cu rodoul iubirii dintre Misty și Keo. După acestea, toți se întreabă cu cine seamănă micuța lor, pe nume Arya Violette.
Fetița cuplului Keo și Misty.

Rodul iubirii celor doi a venit, după câțiva ani de relație. Misty a preferat să țină nașterea micuței lor în mare secret. Înainte ca cel mai frumos eveniment din viața lor să se întâmple, cei doi declarau plini de bucurie că vor deveni părinți. ”Da, este adevărat, vom deveni părinţi la jumătatea lunii ianuarie. Suntem foarte fericiţi, traversăm una din cele mai frumoase perioade ale vieţii noastre!

Însă, ne-am dorit discreţie şi am protejat întotdeauna viaţa personală, nu doar pentru că aşa este firesc, ci şi din dorinţa de a avea linişte, mai ales acum în prag de sărbători ceea ce, de asemenea, dorim tuturor: sănătate şi linişte, să se poată bucura de momentele frumoase în familie! Sărbători fericite!”, a spus Misty la acea vreme. Iar când momentul fericit a apărut în viața lor, cei doi clar puteau fi numiți cei mai fericiți de pe planetă. Misty a născut o fetiță perfect sănătoasă, a treia zi de Crăciun. Conform informațiilor din presă, aceasta a născut prin cezariană, din cauza faptului că a avut ceva probleme. Medicii i-au acordat nota 10 la naștere, iar fetele au fost externate la căteva zile după ce s-au recuperat un pic.

Cum au ales cei doi numele?

Chiar dacă bebelușul a ajuns pe lume în a treia zi de Crăciun, aceasta nu a purtat nume de sfânt. Proaspăta mămică a declarat că îi putea pune fetiței nume de sfânt, doar că s-au hotărât la altul cu o încărcătură spirituală mai mare. ”S-a născut de Sfântul Ştefan, dar nu i-am pus numele Ştefania, deşi aşa o cheamă pe mama mea. am optat pentru Violette pentru că mama lui Keo se numeşte Violeta. Am reuşit să ne emoţionăm mamele în egală măsură”, a declarat Misty.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×