Horoscopul dragostei, azi 9 septembrie: Luna nouă este în Fecioară! Află ce le prevestesc astrele nativii zodiilor

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
08/09/2018, 18:11
Horoscopul dragostei, azi 9 septembrie: Luna nouă este în Fecioară! Află ce le prevestesc astrele nativii zodiilor
Previziunile astrologilor, în ceea ce privește dragostea, se rezumă la apariția Lunii Noi în Fecioară. Dar, ce le prevestesc astrele nativii zodiilor de fapt?

Previziunile astrologilor, în ceea ce privește dragostea, se rezumă la apariția Lunii Noi în Fecioară. Dar, ce le prevestesc astrele nativii zodiilor de fapt? O dată cu apariția Lunii Noi, până și cerul nopții va fi altfel. Speranțele noastre cresc, începuturi peste începuturi apar la orizont, iar toate zodiile simt asta.

Iar, Luna are o mai mare putere cu cât apare pe data de 9. Din punct de vedere numerologic, cifra 9 este considerată un portal. Toate se intensifică datorită faptului că ziua a 9-a este prezentă în luna a 9-a. Acest număr are numai calități și este reprezentat de meticulozitate, analiză, echilibru, deschidere la nou și conversații.

Horoscopul dragostei în funcție de zodie

Luna nouă semnifică o faza a Lunii în care aceasta se află între Pământ și Soare. Astfel încât, ea nu se mai află pe cerul nocturn. Într-o altă versiune, Luna Nouă este considerată drept o seceră lunară vizibilă. De curioși, poate fi văzută deasupra orzontului spre vest, timp de o scurtă perioadă, cînd apune Soarele și Luna, fix între cele două momente.

Zodia Berbec

Se prevestește Berbecilor o zi bogată într-ale dragostei. Se pare că Luna Nouă le aduce mult foc în relație. Partenerul va fi plăcut impresionat e nouă alternativă pe care ai abordat-o.

Citește și: Cum a apărut Rita Mureșan, la câteva luni după ce toți au criticat-o că s-a îngrășat! Schimbare de look uluitoare

Citește și: BOMBĂ! Prinţul Cristea se ÎNSOARĂ! Pe cine a cerut de NEVASTĂ! Bianca a fost ŞOCATĂ!

Citește și: 10 rugăciuni ale lui Arsenie Boca. Ce se întâmplă dacă le spui zi de zi

Zodia Taur

Nativii zodiei Taur sunt astăzi foarte concentrați pe parte profesională. Te lași dus de val în ceea ce privește munca și pare că neglijezi iubirea.

Zodia Gemeni

Luna Nouă îți va aduce ceva neașteptat. Dacă erai în stadiul incipial într-ale iubirii, ține-te. Persoana pe care o vrei vine spre tine cu ajutorul acestei schimbări.

Zodia Rac

Astăzi ai de gând să faci totul încât să te alături oamenilor pe care îi consideri cei mai frumoși din viața ta. Ai de gând să comunici mai mult pentru a-ți spune ideile.

Zodia Leu

Leii se simt astăzi foarte bucuroși. Vor să acorde mult timp persoanei iubite. Astăzi o văd radiantă, minunată. Luna Nouă te invită să lași toate lucrurile rele în urmă.

Zodia Fecioară

Fecioarele astăzi sunt vizate! Te simți plin de energie și împărtășești această energie și cu partenerul de viață, lucru care îl va bucura.

Zodia Balanță

Luna Nouă te face să te simți inundat de oamenii. Pare că toți vin spre tine cu ceva, toți vor ceva. Dar reacționezi bine la asta. Se pare că preferi să te retragi alături de partenerul vieții tale.

Zodia Scorpion

Din punct de vedere al iubirii, Luna, pentru tine, va avea numai beneficii. Pasiunea te inconjoară, iubirea stă deasupra ta neîncetat.

Zodia Săgetător

Chiar dacă Luna Nouă îți aduce concentrare în plus pe partea profesioală, tu te simți un pic copleșit. Cam uiți de partenerul de viață, dar vei ști când să te oprești din asta.

Zodia Capricorn

Pasiunea face casă bună cu Capricornii astăzi. Nu neapărat în dragoste, dar pasiunea va fi acolo cu tine și poate se va lărgi și în iubire.

Zodia Vărsător

Astăzi, conform celor simțite din partea Lunii, faci un pas înapoi în ceea ce privește iubirea. Ai analizat o vreme ce se întâmplă în relația ta și pare că nu își convin multe.

Zodia Pești

La dragoste Peștii stau bine! Se pare că te simți din ce în ce mai bine alături de persoana pe care ai ales să o ai în viață, ba mai mult cât simți că totul este reciproc. Parcă un nor al iubirii stă deasupra ta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×