BOMBĂ! Prinţul Cristea se ÎNSOARĂ! Pe cine a cerut de NEVASTĂ! Bianca a fost ŞOCATĂ!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
02/04/2014, 13:22
BOMBĂ! Prinţul Cristea se ÎNSOARĂ! Pe cine a cerut de NEVASTĂ! Bianca a fost ŞOCATĂ! GALERIE FOTO

Andreea, o prietenă de-ale Biancăi Drăguşanu, a mărturisit, într-o intervenţie telefonică la emisiunea „Un Show Păcătos”, că roşcata a fost cerută în căsătorie de Adrian Cristea. Tânără a susţinut că fotbalistul este extrem de insistent, însă că Bianca nici nu vrea să audă de el.

Andreea, una dintre prietenele Biancăi Drăguşanu, a mărturisit pentru „Un Show Păcătos” că „Prinţul” nu-şi ia gândul de la roşcată. Aceasta a spus că fostul stelist a cerut-o în căsătorie pe Bianca, dar că roşcata nici nu vrea să audă de el.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Nu se poate pune problema de aşa ceva. Adi i-a scris Biancăi pe „WatsApp” că ar vrea să se căsătorească. Bianca m-a pus pe mine să-i răspund şi să-i spun să-şi vadă de viaţa lui, să o lase în pace pentru că ea nu vrea să mai aibă de-a face cu el. Ca prietenă a Biancăi vă pot spune că nu ea nu va mai avea nimic cu Cristea. Ea e scârbită de ceea ce face el şi nu mai vrea. Cristi a avut super tupeu să o ceară de nevastă după ce a apărut în presă cu diverse domnişoare. De câteva zile îi trimite poze cu verigheta. E foarte insistent”, a spus Andreea la „Un Show Păcătos”.

Sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×