BOMBĂ! Prinţul Cristea se ÎNSOARĂ! Pe cine a cerut de NEVASTĂ! Bianca a fost ŞOCATĂ!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
02/04/2014, 13:22
BOMBĂ! Prinţul Cristea se ÎNSOARĂ! Pe cine a cerut de NEVASTĂ! Bianca a fost ŞOCATĂ! GALERIE FOTO

Andreea, o prietenă de-ale Biancăi Drăguşanu, a mărturisit, într-o intervenţie telefonică la emisiunea „Un Show Păcătos”, că roşcata a fost cerută în căsătorie de Adrian Cristea. Tânără a susţinut că fotbalistul este extrem de insistent, însă că Bianca nici nu vrea să audă de el.

Andreea, una dintre prietenele Biancăi Drăguşanu, a mărturisit pentru „Un Show Păcătos” că „Prinţul” nu-şi ia gândul de la roşcată. Aceasta a spus că fostul stelist a cerut-o în căsătorie pe Bianca, dar că roşcata nici nu vrea să audă de el.

„Nu se poate pune problema de aşa ceva. Adi i-a scris Biancăi pe „WatsApp” că ar vrea să se căsătorească. Bianca m-a pus pe mine să-i răspund şi să-i spun să-şi vadă de viaţa lui, să o lase în pace pentru că ea nu vrea să mai aibă de-a face cu el. Ca prietenă a Biancăi vă pot spune că nu ea nu va mai avea nimic cu Cristea. Ea e scârbită de ceea ce face el şi nu mai vrea. Cristi a avut super tupeu să o ceară de nevastă după ce a apărut în presă cu diverse domnişoare. De câteva zile îi trimite poze cu verigheta. E foarte insistent”, a spus Andreea la „Un Show Păcătos”.

Sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×