Luna în care te-ai născut spune totul despre personalitatea ta! Află ce te caracterizează

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/09/2018, 21:15
Luna în care te-ai născut spune totul despre personalitatea ta! Află ce te caracterizează
Luna în care te-ai născut dezvăluie detalii numeroase despre destinul tău, dar mai ales despre personalitatea pe care o deții.

Luna în care te-ai născut dezvăluie detalii numeroase despre destinul tău, dar mai ales despre personalitatea pe care o deții. Fiindcă anotimpurile sunt în concordanță cu cele 12 zodii din Zodiacul European, așa și datorită lor poți afla ce-ți rezervă viitorul sau ce spune despre tine luna în care te-ai născut. Cei născuți primăvara sunt printre cei mai pozitivi și plini de energie oameni  dintre toți. Minusul lor constă în impulsul de moment. Se pare că nu stau prea mult pe gânduri pentru a analiza toate posibilitățile.

Persoanele născute vara preferă relațiile stabile cu cei din jur. Minusul lor constă în faptul că nu sunt deloc deschiși în ceea ce privește schimbarea. Ce născuți toamna în schimb sunt niște persoane analitice și ambițioase. Și ele, vrând echilibru, ca oamenii născuți în vară, au tendința să scape detalii din vedere cerând foarte mult de la ele, și toate în scurt timp. Cei născuți în anotimpul rece, sunt consideți foarte puternici, vrând să obțină totul rapid.

testul cpopacului ar putea fi un alt mod prin care afli personalitate, in afara de luna nasterii
În afară de luna în care te-ai născut, există și alte moduri de a afla ce trăsături de personalitate îți sunt predestinate

Personalitatea, influențată de luna în care te-ai născut

Explicațiile care vin în consolidarea informației cum că luna în care ne naștem ne infuențează personalitatea sunt simple. Acestea țin de ritmurile naturale, planetare și cosmice. Ideea că luna din calendar îți conduce destinul este veche de mii de ani. Fără referiri la planete, oamenii de știință au avut rezultate uluitoare pe tot parcursul cercetărilor pe acest subiect. Așa au ajuns și la alte ramuri, cum că venirea ta pe lume într-o anumită lună poate influența chiar mai multe aspecte din viața ta cum ar fi: sănătatea, latura profesională, alegerea dragostei vieții tale.

Ianuarie

Luna ianuare are oameni care sunt văzuți destul de chipeși de cei din jur. Dar, cu toate acestea, nu bagi foarte mult de seamă, acest aspect nefiind un argument îndeajuns de bun pentru tine pentru a rămâne lângă oameni. Te plictisești ușor și nu cauți să fii admirat de mulți oameni, ci doar de cei care simți tu că trebuie.

Citește și: Povestea filmului ”The Nun” a fost inspirată din fapte reale?

Citește și: Curs valutar BNR azi, 10 septembrie 2018. Euro e la putere! 

Citește și: Horoscopul dragostei, azi 8 septembrie 2018: Avem la orizont un început în amor

Februarie

În Februarie se nasc cei mai senzuali dintre toți. Vrei ca totul în viața ta să fie real și calculat. Ai o peersonalitate a unui om liniștit, iar pe o parte timid și umil. Ești un bun executant, dar clar poți reuși să devii un lider când îți propui asta.

Martie

Mulți oameni se adună în jurul tău datorită spiritului tau de ”vino-ncoa”. Ești un tip secretos, mergi după instict și iubești să fii drăgăstos cu cei care merită.

Aprilie

Aprilie aduce oameni care sunt sofisticați. Și..sofisticați din fire, sunt numai buni pentru a face compromisuri. Aceștia sunt niște oameni calmi, amuzanți și atenți la detalii.

Mai

Zilele lunii de mai, au oameni cu o voință puternică de a se ridica atunci când au căzut. Foarte motivați, cu gânduri tăioase. Iar, contrar austerității și calculul de care dau dovadă, sunt extrem de ușor de enervat.

Iunie

Luna de vară are niște oameni cu o personalitate plăcută pentru multe caractere. De aceea, distracția de calitate le este pe plac. Ești un om sincer, calculat, inteligent, dar ai puțin egoism ce-i va ține pe unii departe.

Iulie

Cei din Iulie se simt greu de înțeles, dar asta și pentru că sunt foarte secretoți și uneori chiar solitari. Preferi mai de grabă să îi asculți pe cei din jur, pentru că ai un temperament emoțional și imparțial.

August

Niște oameni extrovertiți ocupă luna de august. De cele mai multe ori suferă după ce își dau seama că au pierdut timpul, trăind după marea vorbă ”Carpe Diem”.

Septembrie

Născuți în luna Septembrie, sunt foarte activi, hotărâți, dar plini de regrete, cu toate că ai o minte ascuțită ce le poate analiza pe toate înainte de a face lucrurile. Cum de ai parte de regrete? Din nefericire, uneori te consider atât de neînfricat încât prea le faci pe toate, iar așa apar aceste regrete.

Octombrie

Oamenii din Octombrie dau oamenilor înapoi iubirea pe care le-o oferă. Sunteți niște persoane ce le place să ia frăiele în propriile mâini. Iar, ca să iasă toate lucrurile cărora vrei să le deții controlul, ai nevoie de comunicare cu cei din jur, lucru pe care îl faci foarte bine.

Noiembrie

Cei din noiembrie ar putea câștiga detașat titlul de ”Loialii anului”. Loialitatea aceasta a lor se duce până în latura amoroasă a lor. Senzuali, pasionali, sigur știu cum să-și țină persoana iubită alături. Cu toate calitățile de mai sus, oamenii sunt atrași însă, în primă instanță, de aspectul fizic.

Decembrie

Tot loiali sunt și cei din Decembrie. Dar, o altă calitate, este cea de avea o iubire aparte față de pământ, de ce deține el și poporul său, fiind un patriot convins. Cu toate acestea, pământul putând să descrie o calitate de stabilitate, echilibru mintal, cei născuți în decembrie sunt grăbiți de fel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×