Bărbat din Iași, dispărut fără urmă! Soția lui a primit un apel video care a năucit-o

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
08/09/2018, 18:14
Bărbat din Iași, dispărut fără urmă! Soția lui a primit un apel video care a năucit-o
Un bărbat din Iași a dispărut fără urmă! Acesta i-a lăsat un mesaj video soției sale, care a fost năucitor.

Un bărbat din Iași a dispărut fără urmă! Acesta i-a lăsat un mesaj video soției sale, care a fost năucitor. Pe numele său, Constantin Carp, a dispărut misterios pe data de 1 august, în jurul orei 6. În vârstă de 40 de ani, acesta ar fi trebuit să plece cu avionul, iar ca destinație era Londra. Din nefericire, bărbatului nu a reușit să-și termine călătoria. Acesta a rămas în noaptea de 31 iulie, spre 1 august la un prieten care locuia în Nicolina.

După șederea de la prietenul lui, bărbatul trebuia să ia un taxi către aeroport. Dar planul nu s-a potrivit cu cele întâmplate. Momentele bizare abia atunci au început. Nimeni nu știa de el, dar, ciudat, acesta și-a contactat fosta soție abia pe data de 1 septembrie. Femeie a povestit autorităților că a fost sunată de Constantin, printr-un apel video. Din spusele ei, bărbatul se afla atunci într-o pădure, foarte departe de planurile pe care le avea odată cu plecarea în Londra.

Care a fost ultimul  mesaj al bărbatului dispărut pentru soția sa?

În încheierea apelului video, bărbatul i-a cerut fostei soții să fie fericită. ”Mi-a spus să fiu fericită și să-mi văd de viață”, a adăugat aceasta.

Se pare că cei doi erau divorțati doar de două săptămâni. Fosta lui soție s-a gândit că poate acest pas l-a făcut să ajungă în starea în care este acum. ” Eu nu am crezut că divorțul îl va afecta…”, a spus soția. În completare, femeia a venit cu un amănunt surprinzător. Se pare că divorțul a fost hotărât de ambele parți. ”Am căzut de acord amandoi să divorțăm. Nu ne mai înțelegeam. Nu părea afectat, dar s-a ajuns aici”, a mai spus fosta soție.

Citește și: Claudia Schiffer a pozat goală la 46 de ani!

Citește și: Horoscopul dragostei, azi 8 septembrie 2018: Avem la orizont un început în amor

Citește și: Avril Lavigne a acceptat moartea adusă de boala Lyme! Cântăreața, mărturisiri cutremurătoare!

Din declarațiile femeii, aceasta pare resemnată. A declarat că a încercat să facă ceva în acest sens, imdiat după ce a fost apelată de Constantin, doar că acum are telefonul închis și nu mai răspunde la niciun fel de semn. ”Am mers la poliție și am povestit ce s-a întâmplat. Oricum, cred că s-ar putea face ceva. El are telefonul închis. S-a închis in timp ce vorbea cu mine. De atunci nu a mai răspuns si nici nu a mai intrat pe internet”, a declarat femeia.

Dar, un amănunt interesant al cazului, care duce clar dispariția lui într-o zonă morbidă fără dar și poate este și celalalt apel pe care l-a dat pe data de 1 septembrie. În ziua în care și-a contactat și fosta soție, acesta a mai dat un telefon acasă. Teoretic fiind în Anglia, și-a sunat tatăl și i-a spus că nu se mai mai întoarce niciodată. ”Tot pe data de 1, pe la 9 dimineața, l-a sunat pe tatăl lui. I-a spus că a ajuns în Anglia. I-a spus pentru prima dată saru’mana tata. I-a spus că nu crede că se va mai întoarce vreodată”, a completat femeia.

Poliția acum a deschis o ancheta ce va analiza cazul bărbatului dispărut în mod misterios. Apelul polițiștilor însă este ca oamenii, daca știu detalii despre el, au auzit ceva în legătură cu acest caz, să sune urgent la o secție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×