Claudia Schiffer a pozat goală la 46 de ani!

Ionuţ Cataramă  Claudia Mîţoi  
înMonden
14/05/2017, 18:47
Claudia Schiffer a pozat goală la 46 de ani!GALERIE FOTO

Nu îţi vine să crezi că a născut trei copii! Frumoasa Claudia Schiffer a avut curajul să se pozeze în pielea goală, recent.

Trupul ei e la fel de sexy, fără celulită, ca în anii de glorie. Nu are riduri şi cântăreşte 60 kg, ca întotdeauna, greutate ideală de manechin, la înălţimea ei de 1,80 metri! Claudia Schiffer (46 de ani) a serbat recent împlinirea a 30 de ani de carieră, fotografiindu-se  goală, ca să arate ce bine se menţine.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Fotografiile vor fi incluse într-o carte în care vor fi prezentate cele mai importante succese înregistrate pe podium. Cartea urmează să fie lansată în luna octombrie. Cariera ei prodigioasă în lumea modei i-a adus o avere de 120 milioane $.

Deşi s-a retras din lumina reflectoarelor în anul 2003, Claudia îşi păstrează intact trupul care a făcut-o celebră printr-o alimentaţie sănătoasă, mai puţină carne şi mai multe legume şi fructe, dar numai în „compania” multor exerciţii fizice. Este căsătorită din anul 2002 cu producătorul britanic de film Matthew Vaughn (46 de ani). Au împreună trei copii, Caspar Matthew (14 ani), Clementine (12 ani) şi Cosima Violet, care împlineşte 7 ani la 14 mai.

Fotomodelul german locuieşte împreună cu întreaga familie la Londra, însă mai are case la New York, Paris, Monaco şi pe Insula Mallorca.

Claudia Schiffer a fost descoperită de Michel Levaton, şeful agenţiei de modele Metropolitan, pe când avea doar 17 ani, în timp ce dansa într-o discotecă din Düsseldorf. La acea vreme, ei nici nu îi trecea prin cap să devină manechin.

Voia să studieze Dreptul pentru a lucra la firma de avocatură a tatălui său. La apogeul carierei, Claudia a făcut senzaţie la prezentările de modă alături de colegele sale, Cindy Crawford şi Naomi Campbell.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×