Prima semifinală Eurovision 2019 Live Stream Online pe TVR 1

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/01/2019, 22:38
Prima semifinală Eurovision 2019 Live Stream Online pe TVR 1
Eurovision 2019 se apropie cu pași repezi. Azi este prima semifinală!

Prima semifinală a așteptatului concurs Eurovision 2019 are loc astăzi, duminică, 27 ianuarie. Aceasta se va desfășura la Sala Polivalentă, din Iaşi. Semifinala Eurovision România este transmisă live de televiziunea națională.

UPDATE, 11:50. Mirela Vaida a fost preferata fanilor şi merge în ultimul act.


UPDATE, 23:10: Cei cinci finalişti sunt Trooper, Teodora Dinu, DYA și Lucian Colarez, Claudiu Mirea, Bella Santiago. A şasea piesă calificată în ultimul act va fi aleasă de public, prin vot.


UPDATE, ora 23:00. Cei 11 interpreţi din prima semifinală Eurovision şi-au susţinut momentele muzicale.

UPDATE, ora 22:00. Primii şase concurenţi din semifinală au cântat deja.

STEAM

În câteva momente, vă întâlniți cu Steam!1264 este numărul la care puteți vota. Liniile telefonice se deschid la semnalul „START VOT!”. Suntem live pe TVR 1, TVR HD, TVR Moldova, TVRi, https://www.tvrplus.ro/live/tvr-1#implinestevisul #SNESC2019 #eurovision #tvr

Gepostet von Eurovision Romania am Sonntag, 27. Januar 2019

Artiștii au făcut probe de sunet în subteran în cursul zilei de sâmbătă. Ecoul din mina de la Salina Turda va fi acoperit de-a binelea de vocile concurenților, conform TVR. Pentru ca participanții să poată să își interpreteze piesele într-un mod profesionist, ca întotdeauna, 20 de tone de echipamente au fost coborâte în subteran. Patru kilograme de cabluri au fost transportate printr-un tunel pentru fiecare cameră de filmare.

Prima semifinală Eurovision România 2019

Prima semifinală a Eurovision România 2019 aduce în fața spectatorilor invitați pe măsură. Aceștia vor rămâne o surpriză pentru public până în momentul apariției pe scenă. 11 semifinaliști concurează pentru un loc în marea Finală a Selecțeiei Naționale. Destin – Trooper, The Call: Dynasty Of Love – Berniceya, Rock This Way – Ommieh & Anakrisez, Skyscraper – Teodora Dinu, Without You (Sin Ti) – Dya & Lucian Colareza, Weight Of The World – Nicola, The Way It Goes – Steam, Underground – Vaida, We Are The Ones – Claudiu Mirea, Song Of My Heart – The Four şi Army Of Love – Bella Santiago.

Prezentatorii Eurovision România 2019
Prezentatorii Eurovision România 2019

Întreg spectacolul va fi deschis de trupa din Iași The Sky Company, iar dansatorii vor avea momente speciale pe ritmuri autohtone. Iuliana Beregoi va avea parte de un moment al serii, un recital special la finalul semifinalei de zi, 27 ianuarie. Tânăra a ajuns într-un timp destul de scurt extrem de cunoscută, atât în România cât și în străinătate. Scena unde se vor petrece cele mai frumoase momente este inedită anul acesta.

Eurovision 2019 se apropie cu pași repezi. Azi este prima semifinală!
Eurovision 2019 se apropie cu pași repezi. Azi este prima semifinală!

Aceasta va fi contruită integral de către TVR, care promite un show de neuitat. Regizorul Dan Manoliu și-a imaginat totul ca un basm, camera verde se va afla chiar pe scenă, lucru ce nu s-a mai întâmplat până acum, iar ansamblul va fi amplasat în mijlocul specatatorilor, fiind vizibil 360 de grade. Show-ul va fi transmis în direct și în exclusivitate la: TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi online, pe TVR+, de la ora 21.00.

Ordinea intrării în concurs a participanților Eurovision Rmânia 2019

  1. Trooper – „Destin“
  2. Berniceya – „The Call: Dynasty of Love“
  3. Ommieh & Anakrisez – „Rock This Way“
  4. Teodora Dinu – „Skyscraper“
  5. DYA & Lucian Colareza – „Without You (Sin ti)“
  6. Nicola – „Weight of The World“
  7. Steam – „The Way It Goes“
  8. Vaida – „Underground“
  9. Claudiu Mirea – „We Are The Ones“
  10. The Four – „Song of My Heart“
  11. Bella Santiago – „Army of Love“

Cum se votează în semifinala Eurovision România 2019?

Cei cinci câștigători vor fi deciși de către juriul național, în timpul acesta, publicul va putea vota preț de 30 de minute piesa preferată care va merge spre finala Eurovision România 2019. Cea de a doua semifinală va urma să fie pe 10 februarie, la Arad, la Sala Sporturilor. Următoarea etapă este finala, cea care va decide cine este artistul care va reprezenta România la Eurovision 2019, lucru ce se va decide pe 17 februarie la București. Votul va fi exprimat prin numărul de intrare în concurs(01, 02, 03,…11) prin SMS, la numărul 1246, cu tarif de 0.5 euro și TVA inclus. Numărul este valabil în: Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone. Liniile se vor deschide la START VOT și se vor închide la STOP VOT.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×