Eurovision România 2019: În ce ordine vor cânta concurenții. Lista completă

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
24/01/2019, 19:16
Eurovision România 2019: În ce ordine vor cânta concurenții. Lista completă
Eurovision România 2019, lista completă a concurenților!

Ne apropiem ușor-ușor de momentul aflării artistului sau trupei care va reprezenta țara noastră la Eurovision 2019. Bătălia e pe cale să înceapă și se anunță foarte strânsă, întrucât la start vor lua parte atât cântăreți cunoscuți pe plan intern, cât și o serie de nume internaționale.  TVR a făcut publică ordinea în care vor urca pe scenă cei 11 concurenți din prima semifinală.

Trooper, cu  al lor „Destin”, sunt cei care vor deschide prima semifinală a Selecției Naționale Eurovision, pe scena Sălii Polivalente din Iași. Bella Santiago, proaspăt admisă în concurs, prin intermediul unui wild card acordat de Televiziunea Română, va închide seara, interpretând piesa „Army of Love”.

 Vezi când cântă favoriții tăi. Ordinea în care vor urca pe scenă concurenții.

  1. Trooper – „Destin”
  2. Berniceya – „The Call: Dynasty of Love”
  3. Ommieh & Anakrisez – „Rock This Way”
  4. Teodora Dinu – „Skyscrapper”
  5. DYA & Lucian Colareza – „Without You (Sin Ti)”
  6. Nicola – „Weight of The World”
  7. Steam – „The Way It Goes”
  8. Vaida – „Underground”
  9. Claudiu Mirea – „We Are The Ones”
  10. The Four – „Song of My Heart”
  11. Bella Santiago – „Army of Love”
Eurovision Rmomânia, lista completă a concurenților
Eurovision Rmomânia, lista completă a concurenților

Juriul național este cel care va decide cinci finaliști, în timp ce publicul are ocazia să trimită în ultima fază a competiției o singură piesă, aleasă prin vot. Prima semifinală, ce va avea loc pe scena Sălii Polivalente din Iași, va fi prezentată de Ilinca Avram și Aurelian Temișan. Show-ul va fi transmis în direct pe TVR 1,  TVR HD, TVR Moldova, TVR Internațional, dar și online, pe platforma TVR +, cu începere de la ora 21.00

Cea de-a doua semifinală va fi organizată la Sala Sporturilor din Arad, pe 10 februarie, iar pentru marea finală, gazdă va fi și de această dată Bucureștiul. Pe 17 februarie vom afla fericiții câștigători care vor merge în Israel, la Tel Aviv, pentru a reprezenta țara noastră în cadrul ediției din 2019 a celebrului concurs muzical.  În 2018, competiția a fost câștigată de Netta Barzilai, reprezentanta Israelului interpretând piesa „Toy”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×