Bella Santiago, câștigătoarea X Factor, încă nu s-a atins de banii din premiu! Cine o susține la Eurovision 2019

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/01/2019, 08:29
Bella Santiago, câștigătoarea X Factor, încă nu s-a atins de banii din premiu! Cine o susține la Eurovision 2019
Bella Santiago nu s-a atins de premiul de la X Factor! Cine o susține în concursul Eurovision România 2019 pe artistă?

Bella Santiago, cea care a câștigat X Factor 2018, este susținută la Eurovision România 2019 chiar de cea care i-a fost mentor, Delia! Filipineza a mărturisit că încă nu s-a atins de cei 100.000 de euro câștigați de pe urma concursului. Artista este pentru a doua oară la Eurovision. Anul acesta a ales piesa „Army of love” ca norocoasă în râvnita competiție.

Delia, din echipa căreia a făcut parte în emisiunea de muzică, o susține și îi dă sfaturi pentru ca momentul său să fie cel mai bun. „Cred că toți concurenții sunt foarte talentați și va fi o cursă foarte grea. Pentru mine este un vis care a devenit realitate. Sunt foarte optimistă și sper că mesajul piesei mele va ajunge la public.”

Bella Santiago, emoții înainte de Eurovision România 2019!

Frumoasa filipineză care a devenit mult mai cunoscută după participarea la X Factor, concurează anul acesta pentru a reprezenta România. Aceasta va urma ca astăzi, 27 ianuarie, să interpreteze piesa Army of love în prima semifinală care se va ține la Salina Turda. Ce spune Bella Santiago despre piesa cu care intră în concurs și despre șansele sale de câștig? Ce atuuri crede artista că are în plus față de ceilalți concurenți? „Am învățat că munca este cel mai important lucru. Eurovision înseamnă un show complet, contează atât vocea, cât și ceea ce exprimi pe scenă. Anul acesta am pregătit o piesă care îmi este foarte dragă, „Army of Love”, o melodie ritmată și cu o coregrafie inedită.

 Bella Santiago
Bella Santiago

Mă rog la Dumnezeau să-mi dea energie și să mă ajute să am o prestație cum trebuie! Mă concentrez pe ceea ce am de făcut și dau tot ce pot pe scenă”, a declarat Bella Santiago. De asemenea, câștigătoarea X Factor 2018 a mai vorbit despre subiectul delicat pe care îl reprezintă fetița sa din Filipine pe care nu a mai văzut-o de 2 ani de zile. „Fetița mea va ajunge în România în aprilie. Sunt foarte emoționată și nerăbdătoare să o văd și să o am lângă mine.” Delia, cea care i-a fost mentor pe parcursul concursului, a rămas alături de ea, astfel că i-a dat sfaturi, a încurajat-o și i-a urat mult succes.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×