Cele mai sexy fotografii cu Bella Santiago, câștigătoarea X Factor

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/12/2018, 12:28
Cele mai sexy fotografii cu Bella Santiago, câștigătoarea X Factor GALERIE FOTO
Bella Santiago, câștigătoarea X Factor

Bella Santiago a venit din ce în ce mai aproape de fiecare român, câștigarea ei a concursului X Factor însemnând că le-a furat nu numai privirile, ci și inimile. Așadar, frumoasa filipineză are acum un grup destul de mare de fani. După aflarea veștii că bruneta a luat premiul de 100.000 de euro. Unii au fost foarte critici și i-au transmis Bellei că nu merita titulatura de cea mai bună voce de anul acesta.

„A câștigat în detrimentul a 3 copii ce abia s-au apucat de cântat … nu pentru că ar fi fost mai bună neaparat , dar experiența s-a vazut . Nu a cântat extraordinar , nici foarte rău , doar decent . Piesele alese cu grijă fără să o puna în dificultate , în timp ce Cristi a avut parte de un duet nefericit cu Nicole iar Doinița de unul dezastruos ca și alegere muzicală cu Luminita Anghel. Parcă ar fi fost aranjat totul de la început: Au fost voci mult mai mari decat ea.”

Bella Santiago, poze sexy

Bella Santiago are acum numeroși fani, așa că aceștia încearcă să o cunoască pe cât de bine pot.  Cântăreața a fost și este destul de activă pe site-urile de socializare, așa că nu le-a fost ggreu celor care au început să o iubească să găsească oftografii cu ea din diverse ipostaze. Desigur, ca orice tânără, are poze sexy în mediul online.

Bella Santiago
Bella Santiago

”Am venit în România în noiembrie 2016. Am fost la un concurs şi după acesta, în ianuarie, i-am cunoscut pe băieţii din trupa Jukebox şi m-au invitat să lucrez cu ei. Sunt foarte răsfăţată, sunt ca o prinţesă în trupă, pentru că sunt singura fată din grup”, a povestit despre cum se simte în România. De asemenea, a mărturisit despre ce va face cu marele premiu de 100.000 de euro. Visul meu în viață este să fac bani pentru mama și pentru fetița mea. Să-i dau pentru mâncare, să fie altfel viața lor. Nu mi-am mai văzut copilul de doi ani. Fac totul pentru ele, să le ofer ceea ce nu au. Sunt recunoscătoare că Dumnezeu mi-a dat vocea asta, așa pot câștiga bani pentru fetița mea.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×