Bella Santiago, apariţie spectaculoasă la Eurovision 2019. Câştigătoarea de la X Factor a uimit fanii

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/01/2019, 20:52
Bella Santiago, apariţie spectaculoasă la Eurovision 2019. Câştigătoarea de la X Factor a uimit fanii GALERIE FOTO

Bella Santiago, câștigătoarea X Factor, participă pentru a doua oară la Eurovision și a ajuns în finala competiției naționale. După finele concursului de muzică, sub îndrumarea Deliei, care i-a fost mentor, aceasta a ajuns să se perfecționeze. Chiar blondina i-a dat sfaturi și a încurajat-o pentru competiția ce urmează.

Bella a ales de această dată o ţinută spectaculoasă, argintie, o rochie extrem de scurtă, cu paiete şi sclipici (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO). De asemenea, i-a recunoscut că piesa cu care va merge în prima semifinală Eurovision România 2019 este pe gustul ei.

Bella Santiago, apariţie spectaculoasă la Eurovision 2019

„Am învățat că munca este cel mai important lucru. Eurovision înseamnă un show complet, contează atât vocea, cât și ceea ce exprimi pe scenă. Anul acesta am pregătit o piesă care îmi este foarte dragă, „Army of Love. Cred că toți concurenții sunt foarte talentați și va fi o cursă foarte grea. Pentru mine este un vis care a devenit realitate. Sunt foarte optimistă și sper că mesajul piesei mele va ajunge la public”, a declarat Bella Santiago înainte de semifinala mult așteptată.

Frumoasa filipineză a ieșit deseori în evidență cu vestimentația sa și cu stilul nonconformist, astfel că pentru prima apariție la X Factor a ales o salopetă mulată și cu spatele gol. Admiratorii de pe rețelele de socializare îi apreciază bunul gust și felul în care își scoate în evidență trupul bine lucrat și bine proporționat indiferent de ce ar purta. Bella Santiago este mândră că acum se poate numi româncă în totată regula, pentru că publicul s-a dovedit de-a dreptul fermecat de prezența ei.

„Am venit în România în noiembrie 2016. Am fost la un concurs şi după acesta, în ianuarie, i-am cunoscut pe băieţii din trupa Jukebox şi m-au invitat să lucrez cu ei. Sunt foarte răsfăţată, sunt ca o prinţesă în trupă, pentru că sunt singura fată din grup”, a spus filipineza într-un interviu despre începuturile sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×