Preotul Tănăsescu, despre bolizii de la Catedrala Neamului: „Sunteţi invidioşi”

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
26/11/2018, 16:26
Preotul Tănăsescu, despre bolizii de la Catedrala Neamului: „Sunteţi invidioşi” GALERIE FOTO
Preotul Eugen Tănăsescu vorbeşte despre bolizii din faţa Catedralei Mântuirii Neamului

Preotul Eugen Tănăsescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebok în care a scris despre maşinile care au fost parcate în faţa Catedralei Mântuirii Neamului, în ziua în care s-a sfinţit uriaşa clădire. Slujba a fost oficiată de Patriarhul Daniel, alături de un sobor de 100 de preoţi, iar înainte de începerea evenimentului religios, mai multe maşini de sute de mii de euro au fost fotografiate în faţa „colosului”.

Conform mesajului venit din partea preotului, toate acele maşini, Skoda Superb – 50.000 de euro, Mercedes S-Klasse – 220.000 de euro, BMW Seria 7 – 150.000 şi un Audi A8, nu ar fi aparţinut preoţilor, ci SPP-ului.

Preotul Tănăsescu, despre bolizii de la Catedrala Neamului

„Pentru cei care comentează că Merțanele popilor..etc. V-ați întrebat vreodată de ce oamenii serioși nu discută despre mașinile astea? Simplu… sunt mașini puse la dispoziție de SPP. Așa că nu-s mașinile popilor ci ale STATULUI. Știu, sunteți invidioși că nu apucați și voi o tură cu ele. Pe surse… sunt blindate”, este mesajul pe care Eugen Tănăsescu l-a postat pe pagina de Facebook personală.

Preotul Eugen Tănăsescu este foarte activ în mediul online, acolo unde se recomandă ca fiind preot, jurnalist şi inginer. Lucrează la Arhiepscopia Tomisului şi, în acelaşi timp, la Radio Dobrogea.

Acestea sunt maşinile care au fost parcate în faţa Catedralei Mântuirii Neamului în ziua în care s-a realizat sfinţirea pe 25 noiembrie 2018
Acestea sunt maşinile care au fost parcate în faţa Catedralei Mântuirii Neamului în ziua în care s-a realizat sfinţirea

„Avem Catedrală pentru că avem Patriarh! Orice proiect are o inimă, un motor, care pune în mişcare toate componentele necesare. PF Daniel este inima şi motorul Catedralei. VREDNIC ESTE“, este un alt mesaj care a fost postat pe pagina sa de Facebook.

Totodată, preotul Eugen Tănăsescu l-a criticat pe preotul care şi-a dat foc în semn de protest: „Când vrei să te sinucizi, cât de preot mai eşti? Hristos nA cerut preoţilor să-şi dea foc, părerea mea”, a mai scris acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×