Premii uriașe câștigate la ”Loz Fabricat în România”. Câți bani s-au dat. Anunțul Loteriei Române

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/02/2019, 12:13
Premii uriașe câștigate la ”Loz Fabricat în România”. Câți bani s-au dat. Anunțul Loteriei Române GALERIE FOTO
„Loz Fabricat în România” le aduce premii uriașe jucătorilor

La finalul anului trecut, Loteria Română a lansat un nou produs la loz în plic, care le aduce jucătorilor premii uriașe. ”Loz în plic fabricat în România” este continuarea tradiției lozului în plic din țara noastră, care, în această săptămână, a adus în buzunarele unui jucător din Călan, Hunedoara, loc din care provine și Bianca Drăgușanu, un câștig considerabil la lozul ”Moara cu Noroc”.

Roata Morii se-nvârtește…:) În această săptămână, i-a venit rândul unui jucător din Călan, județul Hunedoara, să se alăture celor care au câștigat premii de câte 20.000 de lei la lozul ”Moara cu Noroc”.

Premii uriașe câștigate la ”Loz Fabricat în România”

10.000 de lei a câștigat zilele acestea și un jucător din Cluj-Napoca, care și-a încercat norocul cu un ”Loz Fabricat în România”. Felicitări câștigătorilor!”, a fost anunțul Loteriei Române.

Premii uriașe câștigate la ”Loz Fabricat în România”. Câți bani s-au dat. Anunțul Loteriei Române
Produsul la loz în plic aduce românilor câștiguri uriașe

De asemenea, un alt produs marca ”Loz în plic” a adus în buzunarele unui român, la începutul lunii februarie, 100.000 de lei. „VIP-ul săptămânii, la #lozrazuibil, este un jucător din Reșița, jud. Caraș-Severin.

”Loz Fabricat în România” este continuarea tradiției lozului în plic din România

Acesta a decis că merită un upgrade al sold-ului bancar deținut, alegând ‘Lozul Vip’. Iar cum o vorbă din bătrâni spune că ‘încercarea moarte n-are’, rezultatul a fost unul pe măsură: 100.000 lei!!! Felicitări!!! #MareaRazuiala continuă! Premii mari vă așteaptă și la alte lozuri ale Loteriei Române”, a anunțat forul care organizează acest joc într-un comunicat.

Premii uriașe câștigate la ”Loz Fabricat în România”. Câți bani s-au dat. Anunțul Loteriei Române
Premiul din această săptămână a ajuns la un jucător din Călan, județul Hunedoara

Prețul unui loz este de 2 lei și este disponibil în toate agențiile loto. „LOZ FABRICAT ÎN ROMÂNIA este noul produs cu care Loteria Română continuă tradiţia lozului în plic. Peste 285.000 de câștiguri, în valoare totală de peste 1,24 milioane lei, sunt puse în joc, iar premiile au valori cuprinse între 2 lei și 10.000 lei. Prețul unui loz este de numai 2 lei! Nou loz în plic, „LOZ FABRICAT ÎN ROMÂNIA”, este disponibil în toate agențiile loto, începând din această săptămână”, a transmis Loteria Română.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×