Loteria Română, anunț de ultimă oră! Românul care a câștigat la Loz în plic 1 miliard lei vechi

Ciprian Postolache   
în Loto
08/02/2019, 17:37
Loteria Română, anunț de ultimă oră! Românul care a câștigat la Loz în plic 1 miliard lei vechi GALERIE FOTO
Loteria Română, anunț de ultimă oră! Românul care a câștigat la Loz în plic 1 miliard lei vechi

Loteria Română a făcut un anunț de ultimă oră! Un român a câștigat la Loz în plic 1 miliard lei vechi. Fericitul a luat marele premiu la „Lozul VIP”, un miliard de lei vechi sau 100.000 de RON. Anunțul a fost făcut chiar de Loteria Națională.

„VIP-ul săptămânii, la #lozrazuibil, este un jucător din Reșița, jud. Caraș-Severin. Acesta a decis că merită un upgrade al sold-ului bancar deținut, alegând ‘Lozul Vip’. Iar cum o vorbă din bătrâni spune că ‘încercarea moarte n-are’, rezultatul a fost unul pe măsură: 100.000 lei!!! Felicitări!!! #MareaRazuiala continuă! Premii mari vă așteaptă și la alte lozuri ale Loteriei Române.”, a anunțat forul care organizează acest joc în România într-un comunicat.

Un român a câștigat un miliard de lei la Lozul VIP! Loteria Română a anunțat oficial

Loteria Română a anunțat pe pagina oficială că un român din Reșița a dat lovitura la „Lozul VIP”. Jucătorul din județul Caraș-Severin a câștigat premiul de 100.000 de lei. Marele premiul la „Lozul Vip” este de 500.000 de lei, dar acesta încă nu s-a câștigat până acum. Anunțul cu ce se poate câștiga la acest tip de joc a fost făcut chiar de Loteria Română. „Premiul cap de afis este de 500.000 lei + multe alte premii de la 4 la 500.000 lei”, a anunțat Loteria Română.

500.000 de lei este câștigul maxim la Lozul VIP

Organizatorii jocurilor loto și de „Loz în plic” din România au lansat ultimul produs chiar la începutul acestui an. „Jucătorii care sunt încrezători în şansa lor şi care vor să-şi încerce norocul jucând pentru prima oară la un nou produs loteristic pot achiziţiona lozul în plic ‘Loz fabricat în România’ începând din această săptămână, din orice agenţie loto”, a anunțat Loteria Română într-un comunicat din luna ianuarie a acestui an. Pentru această serie de loz în plic, Loteria Română a pus la bătaie 285.052 câştiguri în valoare totală de 1.240.000 de lei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×