Câți bani s-au câștigat la LOTO, în ianuarie 2019! Loteria Română a făcut anunțul!

Alexandra Chivu   
în Loto
05/02/2019, 14:18
Câți bani s-au câștigat la LOTO, în ianuarie 2019! Loteria Română a făcut anunțul! GALERIE FOTO
În luna ianuarie a anului 2019, Loteria Română a înregistrat câștiguri de 17,53 milioane euro

Loteria Română a publicat pe pagina oficială câștigurile la LOTO din luna ianuarie 2019. Anunțul agenției de jocuri de noroc a informat că în luna precedentă au fost 518.786 câștiguri în valoare de 17,53 milioane euro.

Cu toate acestea, au existat și oameni care și-au exprimat nemulțumirea legată de premii. „Mie nu…așa că mințiți!, Nu are cum milioane de euro! Nu s-a câștigat a 1 a la niciun joc! E prea mult, poate lei. Încurcați voi, Cui?”, au fost câteva dintre comentariile persoanelor care nu cred în câștigurile anunțate de Loteria Română.

În luna ianuarie 2019 s-au câștigat la LOTO 17,53 milioane de euro

Imediat a răspuns și agenția de jocuri: „Dacă nu ați avut noroc să câștigați, nu înseamnă că alții nu au făcut-o 🙂 Oricum, mult noroc”, „Iar pănâ la urmă, dacă Loteria Română și-ar înceta activitatea, toată comunitatea ar avea de pierdut, nu numai angajații și jucătorii.

Câți bani s-au câștigat la LOTO, în ianuarie 2019! Loteria Română a făcut anunțul!
Câștigurile anunțate de agenția jocurilor de noroc din România

Pentru că profitul Loteriei ajunge la bugetul de stat, nu în offshore-uri sau în conturile unor evazioniști, astfel încât banii se reîntorc la comunitatea, în mod indirect”, „Și totuși cifrele sunt corecte 🙂

Câți bani s-au câștigat la LOTO, în ianuarie 2019! Loteria Română a făcut anunțul!
De ceva vreme, Loteria Română are un sistem loteristic nou

Luați în calcul anul trecut, au fost acordate premii, pe tot anul, de peste 200 milioane de euro, pentru că nu este vorba doar de sumele mari, ci și de câștigurile cu valori mai mici”, au fost câteva dintre răspunsurile agenției de jocuri de noroc.

De menționat este că, de ceva vreme, agenția de jocuri de noroc are un nou sistem loteristic. „Consider că această schimbare vine în primul rând în sprijinul cerințelor și așteptărilor jucătorilor și nu în ultimul rând în atingerea principalului scop care stă la bază funcționării și organizării Companiei Naționale „Loteria Romana” S.A. – oferirea de jocuri responsabile și crearea fondurilor necesare pentru finanțarea obiectivelor de interes public național„, a anunțat Eugen Orlando Teorodovici, ministrul Finanțelor Publice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×