Anunțul Loteriei Române! Premii extraordinare câștigate la Loz în Plic

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/02/2019, 15:21
Anunțul Loteriei Române! Premii extraordinare câștigate la Loz în Plic GALERIE FOTO
Loteria Română anunță premii imense!

Loteria Română anunță premii uriașe pentur norocoșii care încearcă la Loz în plic. Oamenii au încurajat inițiativa, iar alții s-au plâns că duc lipsă de noroc. ” Felicitari lor!!! Eu de cand a aparut astea cu Fabricat în Romania am cumpărat vreo 100 sincer, mai mult de 6 ron nu am luat(am luat 2,4,6)dar mai mare nu..oare unde sunt??

Să nu am eu noroc? Dar nimeni nu a căștigat ceva la lozuri în zona noastra, doar știa domnu’ ce fel de bilete sunt..”, a fost un comentariu de pe site-ul oficial Loteria Română.

Loteria Română, anunț de premii uriașe la Loz în Plic!

De asemenea, aceștia anunță că primele extrageri loto din luna ferbruarie au avut un câștig total de 1.154.288,82 de lei, înregistrându-se 17.962 de câștiguri. Câștigul cel mai mare a fost la categoria Noroc: 63.365,58 lei. Câștigătorul a jucat la agenția 28-005, în Slatina. Acesta a completat varianta simplă la Loto 6/49, da rși o variantă de Noroc. Câștigul de 59.988,69 de lei, îregistrat pe un bilet de Loto 6/49, jucat la agenția 38-012 Drăgășani, județul Vâlcea.

 

Loz în Plic
Loz în Plic

 

„Pentru a castiga aveti nevoie de 4 sau 5 numere castigatoare din intervalul 1-40, nu de 6. Cel de-al saselea extras poate face uneori diferenta intre a avea un bilet castigator sau unul necastigator”, a mai spus Loteria Română, pe site-ul oficial.

Loteria Română, anunț despre premii
Loteria Română, anunț despre premii

„Dacă vremea a alternat în prima parte a acestei săptămâni, nu la fel putem spune și de #norocul ce i-a „lovit” pe doi jucatori, ce au ales să își încerce șansa la #loz și nu au dat greș. Astfel, un jucător din Câmpia Turzii, jud. Cluj, și-a înseninat ziua cu un premiu de 20.000 lei, alegând un loz randalinat „Moara cu Noroc”. La rândul lui, un jucător din Iași a preferat un #lozinplic, mai exact „Loz fabricat în România”. Rezultatul? 10.000 lei, fabricați în România!”, a anunțat Loteri Română despre premiul câștigat de un norocos la Loz în Plic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×