O femeie a câștigat 50.000 dolari la Loto, apoi a fost arestată! Ce s-a întâmplat

Alexandra Chivu   
în Loto
02/02/2019, 16:14
O femeie a câștigat 50.000 dolari la Loto, apoi a fost arestată! Ce s-a întâmplat
O femeie a câștigal la Loto 50.000 de dolari, apoi a fost arestată

O femeie a câștigat la Loto o sumă de 50.000 de dolari, dat nu s-a putut bucura de bani, căci a fost aretată imediat. Poveste vine din Canada, iar femeia care a pățit asta are 33 de ani. Canadianca a fost reținută în a doua secundă pentru că achiziționase biletele la loterie cu carduri furate.

Aceasta a fost reclamată pentru furtul unui portofel , în data de 22 ianuarie, iar oamenii legii au urmărit ce cumpărături face cu cardurile de credit. Astfel, mergând pe urma banilor, au așteptat ca victorioasa să își revendice premiul și apoi au arestat-o.

O femeie din Canada a câștigat 50.000 dolari la Loto, apoi a fost arestată

Iar, cum biletul care s-a dovedit a fi câștigător a fost cumpărat cu venituri ilegale, câștigul nu va fi validat. În cele din urmă, banii vor fi reportați și vor merge, cel mai probabil, la un norocos care nu a încălcat legea.

O femeie a câștigat 50.000 euro la Loto, apoi a fost arestată! Ce s-a întâmplat
O femeie din Canada a câștigat 50.000 euro la Loto, apoi a fost arestată

O altă poveste care intră clar în lista celor incredibile este a unui bărbat care a câștivat o sumă fabuloasă la Loto, după ce a pariat 20 de ani pe aceleași numere. Povestea vine din Berlin, iar victoria la jocul de noroc vine de la un om extrem de perseverent.

Acum puțin timp, omul a fost surprins de vestea grozavă și mai ales de suma primită, de peste 1,67 milioane de euro. Numele lui nu a fost dat publicității, dar se cunoaște faptul că avea un abonament care îi permitea să joace aceleași șase numere la loteria ”6 din 49”, ce avea extragere în fiecare sâmbătă. Așadar, numerele norocoase pentru om încă din 1998 au fost, într-un final, extrase.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×