Poliția a deschis dosar penal de moarte suspectă în cazul decesului Cristinei Țopescu. Jurnalista ar fi fost găsită învelită în plapumă

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 10:26
Poliția a deschis dosar penal de moarte suspectă în cazul decesului Cristinei Țopescu. Jurnalista ar fi fost găsită învelită în plapumă GALERIE FOTO
Cristina Țopescu în timpul unui discurs ținut pe vremea când activa în PSD. Sursa foto - OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Poliția a deschis dosar penal de moarte suspectă în cazul decesului Cristinei Țopescu. Mediafax scrie că surse apropiate anchetei au afirmat că jurnalista a fost găsită în pat, învelită cu plapuma. Cadavrul nu prezenta urme de violenţă.

Poliția a deschis dosar penal de moarte suspectă în cazul decesului Cristinei Popescu

Mai mult de atât, sursa citată mai scrie că este puţin probabil ca aceasta să se fi sinucis, medicii legişti urmând să stabilească cauza exactă a decesului. Cu toate acestea, deocamdată, anchetatorii iau în calcul toate pistele.

În prezent, dosarul morţii Cristinei Ţopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Jurnalista ar fi fost găsită învelită în plapumă

Reprezentanţii unităţii de parchet au afirmat că în cursul zilei de luni se va trimite ordonanţa procurorilor către INML pentru a se face expertiza medico-legală.

Cristina Ţopescu s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. A fost fiica lui Cristian Ţopescu, celebru comentator sportiv.

A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii.

A absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti. Fosta prezentatoare TV devenit membră a PSD, în 2013. De altfel, atunci a și încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta ”Focus”, principala emisiune de ştiri a televiziunii.

A mai lucrat apoi preţ de câțiva ani la Antena 3, însă a anunţat că se retrage și de la acest post de televiziune în 2017, invocând motive personale.

La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×