Cum a murit Cristina Țopescu. Primele ipoteze în cazul decesului fostei jurnaliste

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 09:32
Cum a murit Cristina Țopescu. Primele ipoteze în cazul decesului fostei jurnaliste GALERIE FOTO
Cristina Țopescu a fost găsită moartă în patul ei. Sursa foto - facebook

Polițiștii încearcă acum să afle cum a murit Cristina Țopescu. Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

Cum a murit Cristina Țopescu

În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezenta urme vizibile de violență. De remarcat că, în acest moment, există mai multe ipoteze privind decesul jurnalistei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vorbim despre o moarte suspectă. Din primele informații, Cristina Țopescu este posibil să fi murit fie din cauza unui infarct, accident vascular cerebral, intoxicație cu gaz etc, pastile luate greșit sau sinucidere.

Primele ipoteze în cazul decesului fostei jurnaliste

Urmează să fie efectuată expertiza medico-legală. De asemenea, va fi deschis un dosar penal pentru a se afla împrejurările în care a murit jurnalista. „În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, sau transmis reprezentanții IPJ Ilfov

Cristina Ţopescu, născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR.

A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.

Fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu avea 59 de ani. Polițiștii care au intrat în casă au descoperit-o pe jurnalistă în patul ei. Cel mai probabil aceasta a murit în somn.

Mai mult de atât, oamenii legii au găsit și doi câini morți în casa fostei prezentatoare TV. Ultima apariție publică a Cristinei a fost pe 18 decembrie 2019, cel puțin potrivit unei fotografii pe care chiar ea a postat-o pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×