Horațiu Moldovan, secretarul de stat pentru care lucra Cristina Țopescu: „Eu în ultimele 10 zile am fost în concediu”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 09:59
Horațiu Moldovan, secretarul de stat pentru care lucra Cristina Țopescu: „Eu în ultimele 10 zile am fost în concediu”
Horațiu Moldovan a vorbit despre moartea jurnalistei Cristina Țopescu, fosta lui consilieră la Ministerul Sănătății. Sursa foto: capturi Antena 3. Colaj. Fanatik

Horațiu Moldovan, secretarul de stat pentru care lucra Cristina Țopescu  a vorbit despre pierderea jurnalistei. Aceasta era consiliera omului care activează la Ministerul Sănătății.

Horațiu Moldovan, precizări despre Cristina Țopescu: „Nu anunța nimic acest eveniment tragic”

Multe persoane s-au întrebat cum de nimeni nu s-a interesat de gazetară, nici măcar cei care au angajat-o. Timp de trei săptămâni, deși nu mai răspundea la telefon, nimeni nu s-a gândit să o caute acasă.

„Din discuția pe care am avut-o cu doctorul de la Ambulanța București – Ilfov a fost găsită decedată în casă, decedată la un interval de timp mai lung, de mai multe zile, fără să putem preciza când. Eu în ultimele 10 zile am fost în concediu, nu am mai văzut-o înainte de anul nou”, a declarat chirurgul Horațiu Moldovan, potrivit observator.tv.

Vecinii au alertat poliția aseară, după ce nu au mai văzut-o pe prezentatoare de aproape trei săptămâni

„Cristina Țopescu a fost consilieră în cadrul Ministerului Sănătății pe probleme de comunicare, am lucrat cu ea în fiecare zi, am avut o relație foarte bună, a fost un sprijin deosebit pentru noi, suntem consternați, nu aveam niciun fel de semn care să anunțe lucrul ăsta din activitatea pe care am avut-o împreună. Nu anunța nimic acest eveniment tragic”, a mai spus Moldovan.

Cei care au alertat poliția au fost vecinii prezentatoarei de televiziune. Aceștia au sunat aseară la 112 spunând că nu au mai văzut-o pe femeia de 59 de ani de aproape trei săptămâni, lucru care li s-a părut suspect.

Cristina locuia împreună cu animalele ei într-o vilă din județul Ilfov, iar ultimii ani i-a dedicat cauzelor umanitare. Fosta realizatoare a buletinului de știri Focus de la Prima TV a apărut ultima oară la televizor în emisiunea pe care o realiza la Canal 33, unde i-a avut invitați pe profesoara Mihaela Miroiu și pe Vlad Voiculescu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×