Pe 13 decembrie, Denisa Manelista ar fi împlinit 29 de ani! Unde era, de fapt, născută regretata artistă

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/12/2018, 17:14
Pe 13 decembrie, Denisa Manelista ar fi împlinit 29 de ani! Unde era, de fapt, născută regretata artistă GALERIE FOTO
Azi, pe 13 decembrie 2018, Denisa Răducu (Manelista) ar fi împlinit 29 de ani

Denisa Emilia Răducu (Manelista) s-a născut pe 13 decembrie 1989 într-o familie de muzicanţi, iar astăzi ar fi împlinit 29 de ani. A locuit în Vâlcea în copilărie, însă locul naşterii sale este cu totul altul, Duisburg, Germania. Fosta cântăreaţă, doborâtă de cancer în vara anului 2017, povestea cum a dobândit de acasă pasiunea pentru muzică (VEZI MAI MULTE IMAGINI CU DENISA MANELISTA ÎN GALERIA FOTO):

‘Toată familia mea cântă: bunicii, unchii, tata… Sunt intrumentişti şi de la ei am prins gustul pentru muzică şi, probabil, am moştenit şi talentul. Din păcate, eu nu ştiu să cânt la intrumente, ci doar vocal”, povestea în trecut Denisa pentru revista Taifasuri.

Pe 13 decembrie, Denisa Manelista ar fi împlinit 29 de ani

A început cu muzica populară, iar în timp ce se afla la o emisiune de televiziune unchiul său, Florin Peşte, o observa şi o invita să cânte manele, după cum tot ea povestea: „Eu interpretam muzică populară de copil, pe la serbări şi pe la spectacole locale. Apoi, m-a auzit domnul Florin Peşte cântând şi mi-a propus o colaborare. Aşa am început să înregistrez şi am debutat cu melodia „Dacă poezele ar vorbi’.

Aveam doar 14 ani şi m-a impresionat faptul că veneau la studio interpreţi cunoscuţi de manele, iar acest lucru a cântărit mult în alegerea pe care am făcut-o. La muzica populară nu am renunţat de fapt niciodată! Cânt în continuare la nunţi şi la petreceri. Am fost remarcată cu manele, care au prins extraordinar la public, şi de aceea toţi mă percep ca aparţinând acestui gen muzical”, spunea regretata artistă.

Denisa Răducu a murit după o luptă cu o boală teribilă
Denisa Răducu a murit după o luptă cu o boală teribilă

Denisa Manelista s-a stins din viaţă pe 23 iulie 2017, după ce fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular, o formă foarte agresivă de cancer la ficat. Avea doar 27 de ani şi înainte de a-şi găsi sfârşitul le-a transmis un ultim mesaj apropiaţilor. „Vă iubesc”, le-a spus Denisa. Două zile mai târziu, era înmormântată la Ştefăneşti.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×