Sora Denisei Răducu rupe tăcerea! Ce nu a mai apucat «Deni» să facă şi îşi dorea enorm

Ionuţ Cataramă   
în Monden
12/08/2017, 17:59
Sora Denisei Răducu rupe tăcerea! Ce nu a mai apucat «Deni» să facă şi îşi dorea enorm GALERIE FOTO

O familie împietrită de durere a lăsat în urma ei Denisa Răducu, care în urmă cu mai bine de două săptămâni a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Solista de muzică de petrecere a murit la doar 27 de ani, părinţii şi sora ei fiind profund afectaţi de dispariţia artistei. Într-un interviu acordat Revistei Taifasuri, Adelina Răducu, a vorbit despre cum surioara ei mai mică îşi cheltuia bănuţii strânşi la cântări, dar şi despre visurile pe care nu a mai apucat să le vadă realitate.

Denisa Răducu a muncit de mică şi nu s-a plâns niciun moment familiei că îi este greu. Poate din această cauză boala s-a instalat în trupul ei firav şi a făcut ravagii. Sora mai mare a artistei a povestit pentru Revista Taifasuri că regretata cântăreaţă aducea toate căştigurile ei acasă şi nu ştia să-şi gestioneze prea bine agoniseala. Deşi era invitată pe la petreceri cu ştaif în breaslă, solista nu a lăsat în urmă o avere fabuloasă şi acum se explică şi de ce.

„Denisa şi-a ajutat întotdeaua familia. Când a început să cânte era prea mică să gestioneze banii, aşa că toţi ajungeau în casă, la mama. Când a mai crescut a început să-şi cumpere haine, cosmetice. Îi plăcea foarte mult să fie la modă, era întotdeauna cochetă şi elegantă, dar nu a fost niciodată genul de fată care să investească toţi banii în îmbrăcăminte scumpă. A fost extrem de modestă, s-a mulţumit cu strictul necesar. Când ieşea pe stradă prefera să se îmbrace cât mai lejer cu putinţă şi umbla de multe ori nefardată. La cât de frumoasă era, nimeni nu a observat vreodată asta”, a mărturisit Adelina pentru sursa citată.

Din povestirile surorii sale, Denisa a muncit mult ca să scape de eticheta de „manelistă” şi a studiat intens. Puţini ştiu că Denisa avea o facultate terminată, într-un domeniu care i-ar fi putut aduce căştiguri mari dacă ar fi abandanat cariera muzicală.

„Ea tot timpul era îndrăgostită de muzică. Denisa a făcut totul cu şi din dragoste. A vrut însă să aibă şi studii superioare şi a terminat Facultatea de Drept. Nu ştiu dacă la un moment dat s-a gândit să şi profeseze în domeniul ăsta şi nici nu am discutat ce va face peste 20 de ani. Visul ei era să-şi întemeieze o familie, să ia o pauză dacă venea un copil, dar niciodată nu voia să renunţe la muzică”, a mai spus Adelina pentru Revista Taifasuri.

Denisa a murit la 23 iulie din cauza unui cancer hepatic agresiv şi a fost înmormânată în curtea Mănăstirii Morunglav, foarte aproape de locuinţa mamei sale din Drăgăşani, Vâlcea.

 (sursa foto: spynews.ro)
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×