Nimeni nu a ştiut până acum! Nicu Paleru a fost singurul coleg care i-a ajutat pe părinţii Denisei Răducu

în Reality show
19/02/2018, 00:49
Nimeni nu a ştiut până acum! Nicu Paleru a fost singurul coleg care i-a ajutat pe părinţii Denisei Răducu GALERIE FOTO

Vestea că Denisa suferă de o boală cruntă i-a cutremurat atât pe colegi, cât şi pe fani. Mulţi dintre cei acre au cântat pe aceeaşi scenă cu artista s-au lăudat că vor fi alături de familie şi de ea, orice s-ar întâmpla. Ne amintim declaraţiile şi intervenţiile lungi din timpul emisiunilor care au tratat pe larg suboectul.

Cu toate acestea, sursele noastre au aflat că un singur cântăreţ de muzică de petrecere a luat cu adevărat legătura cu mama Denisei şi a şi ajutat-o financiar. Este vorba despre Nicu Paleru, care şi-a dorit să nu facă mare caz pe această temă. Se pare că artistul ar fi ”donat” o sumă considerabilă, necesară pentru investigaţii necesare şi tratament, mai exact câteva mii de euro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Din păcate, însă, povestea Denisei nu a avut un final fericit, iar tânăra s-a stins pe 23 iulie 2017, în pofida eforturilor disperate ale celor dragi şi ale medicilor. Cântăreaţa avea doar 27 de ani şi o carieră lungă şi frumoasă înainte, dar de care nu a mai apucat să se bucure.

Închide ×