Denisa Răducu, semn pentru un fan, la 9 luni de la moartea ei?

în Stiri de ultima ora
24/04/2018, 14:13
Denisa Răducu, semn pentru un fan, la 9 luni de la moartea ei?
Denisa Răducu s-a arătat unui fan în vis la 9 luni după ce s-a stins

Apariţie răvăşitoare în memoria unui tânăr care a îndrăgit-o pe cântăreaţă. Denisa Răducu, semn pentru un fan, la 9 luni de la moartea ei?

Pe o reţea de socializare, un fan a descris un episod extraordinar care i s-a petrecut în vis!

Denisa Răducu, semn pentru un fan, la 9 luni de la moartea ei? „Niciodată nu aş fi crezut!”

În ziua în care s-au împlinit 9 luni de la decesul Denisei Răducu, persoanele care au iubit-o îşi amintesc cu drag de ea. Un fan al artistei a povestit un vis avut cu solista care s-a stins din viaţă la doar 27 de ani

Nouă luni au trecut de când ai plecat într-o lume mai bună îngerasul nostru paăitor. Nu există zi să nu te port în gând şi suflet (Nu ştiu cum să-ţi mulţumesc, Deny <3 pentru acel vis pe care l-am avut acum o săptămână când tu parcă erai la gară asteptând trenul cu Adelina şi m-ai îmbrătişat când a sosit trenul luându-ţi rămas bun :'( :'( :'( a fost o alinare enormă pentru mine! Niciodată n-aş fi crezut că eu nimicul de mine să am acest noroc de un vis ca asta„, a scris unul dintre fanii Denisei Răducu, conform spynews.

Legenda spune că atunci când visezi pe cineva drag care a murit, iar în vis aceasta participă la o acţiune, persoana respectivă a lăsat ceva nerezolvat când încă era în viaţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×