Patrick, fiul cel mare al lui Cristi Borcea, de nerecunoscut! Cum arată după ce şi-a tăiat stomacul şi a slăbit 40kg

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Imagini de ultima ora
16/11/2018, 19:55
Patrick, fiul cel mare al lui Cristi Borcea, de nerecunoscut! Cum arată după ce şi-a tăiat stomacul şi a slăbit 40kg GALERIE FOTO
Patrick Borcea a ajuns de nerecunoscut după ce a slăbit 40 kg

Patrick Borcea, fiul cel mare al fostului şef de la Dinamo, a decis să facă o schimbare majoră în viaţa sa. Acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale de micşorare a stomacului şi a slăbit 40 de kilograme. În paralel, acesta face sport, sală şi box, iar noile imagini apărute cu Patrick arată un cu totul alt om, fiul lui Borcea cu Mihaela ajungând de nerecunoscut.

Înainte să ia această decizie, Patrick Borcea avea o greutate de 100 de kilograme. A ajuns acum slim fit, iar cine nu l-a mai văzut între timp pe acesta cu siguranţă nu-l va recunoaşte!

Cum a ajuns Patrick, fiul cel mare al lui Cristi Borcea, să fie de nerecunoscut

Băiatul fostului şef de la Dinamo şi-a schimbat total viaţa. Pe lângă îmbunătăţirile vizibile pe care le-a adus la fizicul său, Patrick a intrat şi în afaceri. Acesta şi-a deschis un pub cu tematică sportivă şi muzicală în Bucureşti. La deschidere, acesta a fost însoţit de prieteni de-ai tatălui său, care era pe atunci încarcerat, Gigi Nețoiu, MM Stoica, Dumitru Dragomir, Giani Kiriță, Florin Prunea, Florin Răducioiu, Gabi Tamaș, Ionuț Badea, Bănel Nicoliță, Giovanni Becali, Ilie Năstase și Victor Pițurcă.

Aşa arată acum Patrick Borcea, după ce a slăbit 40 de kilograme în urma operaţiei suferite. Fotografie realizată în sala de sport
Aşa arată acum Patrick Borcea, după ce a slăbit 40 de kilograme în urma operaţiei suferite

Înainte să recurgă la intervenţia chirurgicală, Patrick Borcea era poreclit de prieteni „Grasul” şi, în ciuda eforturilor de a ţine diverse diete, acesta nu reuşea să ajungă la greutatea dorită. A făcut-o acum şi este extrem de mândru, judecând după fotografiile pe care le postează des pe site-urile de socializare.

Cristi Borcea se pregăteşte să fie din nou tătic, după ce Valentina Pelinel a rămas însărcinată cu gemeni. Blonda este cea care îl ţine pe picioare pe tatăl lui Patrick, după cum acesta spunea: „Am încredere deplină în ea. Ea are răbdare, eu nu am. Ea mă completează. E mai diplomată, are răbdare. E şi ea sensibilă, ca şi mine, dar eu sunt ca o furtună, iar ea e curcubeul frumos ce iese după ploaie. Este şi ea calculată, nu e risipitoare, e tipicară, e la fel ca mine. De aceea facem perechea perfectă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×