Valentina Pelinel a primit o mașină de lux cadou de la Cristian Borcea

Maria Cristina   
în Stiri mondene
16/11/2018, 10:55
Valentina Pelinel a primit o mașină de lux cadou de la Cristian Borcea

Valentina Pelinel a primit recent o mașină de lux cadou de la șoțul ei, Cristian Borea. Fostul patron al echipei de fotbal Dinamo o răsfață de tânăra lui soție cu daruri scumpe. Valentina Pelinel a primit o mașnă de lux în valoare de 100.000 de euro. Blonda i-a oferit lui Borcea un băiețel, iar acum se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Valentina este însărcinată și va naște două fetițe gemene.

Lista cadourilor scumpe pentru Pelinel nu se termină aici. Frumoasa Valentina va fi și proprietara unui apartament de lux situat într-o zonă  rezidențială din Capitală. După ce a vândut ștrandul din Crângași, Cristian Borcea a început să facă „mici” achiziții pentru proaspăta lui soție, Valentina Pelinel. Aceasta s-a ales cu un bolid în valoare de 100.000 de euro și – posibil – un apartament de lux.

Cristian Borcea deține o mulțime de mașini de lux, care ajung la aproximativ 1 milion de euro

Valentina Pelinel, Cristian Borcea și fiul lor, Milan
Valentina Pelinel, Cristian Borcea și fiul lor, Milan

Familia Borcea se poate lăuda cu un „parc” auto de invidiat. Mașinile cumulează o valoare de aproximativ un milion de euro. Cristian Borcea deține un Maybach 560 SL de 200.000 de euro, un Mercedes S Coupe Facelift de 140.000 de euro, un Porsche Panamera în valoare de peste 100.000 de euro,  Range Rover de 100.000 de euro și un Porsche Cayenne S E–Hybrid al cărui preţ poate fi peste 120.000 de euro.

Soțul Borcea i-a cumpărat Valentinei un „Mertzan” negru pe care blondina îl conduce mândră prin oraș. Ultima tranzacție i-a adus lui Cristian Borcea un milion de euro în conturi. Acesta a vândut ștrandul Crângași, afacere de care se ocupa fosta lui soție, Mihaela Borcea. Valentina Pelinel a fost surprinsă în trafic într-un bolid marca Porsche Cayenne S E-Hybrid, în valoare de 100.000 de euro.

Click! scrie că soția lui Borcea, Valentina, a fost zărită în zona Primăverii și speculează că aceasta va urma să devină proprietara unui apartament de lux din aceea zonă. Prețul de pornire al unui penthose din cartierul Primăverii pornește de la 300.000 de euri și poate ajunge până la un milion de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×