Valentina Pelinel, devastată după ce Borcea a fost ridicat de procurori!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/11/2018, 11:43
Valentina Pelinel, devastată după ce Borcea a fost ridicat de procurori!
Fotografie în care se află Valentina Pelinel, Cristi borcea, cel anchetat din nou de procurori, și fiul lor, Milan

Valetina Pelinel este devastată după ce Cristi Borcea a fost ridicat de procurori! Blondina și-a anulat toate planurile pentru a fi alături de soțul ei în aceste momente dificile. Pe scurt, ultima perioadă l-a adus din nou pe fostul acționar de la Dinamo București în ochii oamenilor legii. După 12 ore de percheziții, bărbatul a fost dus la audieri de procurorii DIICOT. Conform postului Antena 3, fostul acționar de la Dinamo a fost acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani. Mai exact, acesta, împreună cu mai mulți afaceriști, a făcut tranzacții și transferuri financiare în firme, neplătind TVA-ul, înregistrând în contabilitatea firmelor mai multe contracte plăsmuite.

Într-un comunicat emisde DIICOT se arată toate detaliile. ”S-a reţinut că sumele înregistrate de firmele “partenere” cu titlu de cheltuieli nu îndeplineau cerinţele legale pentru a fi deductibile fiscal, din probele administrate în cauză rezultând astfel că operaţiunile erau fictive. Pentru a evita obligaţiile de la plata TVA şi a impozitului pe profit aferent încasărilor realizate prin intermediul societăţilor comerciale deţinute, membrii grupului infracţional au recurs la constituirea unor circuite de tip ”suveică”, firmele din componenţa acestora fiind controlate prin interpuşi şi având comportament de tip fantomă”, se arată în comunicatul oficialilor DIICOT.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Valentina Pelinel este devastată după ce Borcea a fost ridicat de procurori!

valentina pelinel devastată dupa ce borcea ridicat de procurori
Borcea, cel săltat din nou de procurorii DIICOT. Valentina, soția sa, este devastată

Așadar, o sumă a fost mai importantă decât libertatea pentru fostul acționar de la Dinamo, căci acesta nu va mai putea părăsi acum România, astfel că planurile tuturor apropiaților lui au fost răstălmăcite. Soția sa, Valentina Pelinel, acum însărcinată, a anulat toate vacanțele plănuite de peste granițele țării. Una dintre obligațiile lui Cristi Borcea, din urma aceste acuzații este să dea cu sumbsematul de două ori, în fiecare săptămână, la Poliția Ilfov.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×