Cristi Borcea, ridicat de DIICOT și dus la audieri

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/11/2018, 18:51
Cristi Borcea, ridicat de DIICOT și dus la audieri
Cristi Borcea, probleme cu legea i-au adus audieri la DIICOT

Cristi Borcea este vizat într-un nou dosar la DIICOT, conform căruia a ajuns la audieri la sediu, potrivit protocolului. Se pare că fostul șef al Dinamo este acuzat ca fiind parte a unei rețele de evaziune fiscală, dar și spălare de bani.

Alți doi directori din Rompetrol sunt o parte importantă a aceluiași dosar, care are estimarea prejudiciului de 40 de milioane de lei. Din păcate, Cristian Borcea nu a adus nicio informație potrivită vinovăției sau nevinovăției sale, alegând să nu discute, contactat de Libertatea.

Cristi Borcea, ridicat de DIICOT pentru audieri

Omul de afaceri Cristi Borcea a ajuns să aibă din nou probleme cu legea, după ce în urmă cu câteva luni a ieșit pe porțile închisorii. Se pare că fostului șef Dinamo îi place să se joace cu focul, așa că n-a putut sta departe de oamenii legii și de fapte ilegale.

Azi, Cristi Borcea a fost ridicat la ora 17:00 de procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism pentru audierile de la sediul DIICOT. Perchezițiile ofițerilor au cuprins orașele: București, Brăila și Constanța pentru a indentifica documente potrivit înfăptuirii unei astfel de grupări de evaziune fiscală și spălare de bani.

Care sunt numele din dosarul pentru care a fost ridicat Cristi Borcea de DIICOT?

Mirarea a fost când, în acest dosar, s-au prezentat și numele unor directori ai Rompetrol. Se pare că la conducerea acestei grupări se aflau chiar aceștia, pe numele sale: Vitalie Burcă, Dmitriy Grigoryev și Sergey Vassilyev. Sprijinul infracțiunilor a fost din partea: Zhakenov Askar, Marius Andrei Jubleanu, Victor Andrei Maria, Dumitraș Ruslan și Valeriu Muntean.

Implicații în dosarul pentru care a fost ridicat de DIICOT Cristi Borcea au fost și: Stelian Fottu, Marius Emilian Tulea, Cristian Borcea, Dragoș Mădălin Gâdoiu, Cornel Vintilă, George Gâdoiu, Augustin Constantin Oancea, George Alexandru Oancea, Cezar Florin Golumbeanu, Robert Florin Cristea, Dumitru Cilibia, Sergei Antonevici, Mihai Bătrânu, Viorel Gheorghe Constantinescu, Dumitru Ciocodeică, Vasile Bogdan Mihail, Florin Eugen Cârligea, George Cristian Barbu, Daniel Dumitru Fraru, Valentin Neculae, Georgian Roberto Roșu, Daniel Constantin Oancea și Cătălin Nicolae Păunescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×