Cum a reacționat Gigi Becali, după perchezițiile din casa lui Cristi Borcea

Ana Chivu   
în Stiri mondene
02/11/2018, 17:22
Cum a reacționat Gigi Becali, după perchezițiile din casa lui Cristi Borcea
Gigi Becali, declarații despre prezența numelui lui Cristi Borcea într-un dosar de evaziune fiscală

Ce declară Gigi Becali despre perchezițiile făcute în casa lui Cristi Borcea? Omul de afaceri Cristi Borcea reprezintă un nume important în dosarul nou de evaziune fiscală și spălare de bani, potrivit cărora procurorii DIICOT i-au luat cu asalt casa.

Relația celor doi nu este doar de prietenie, Gigi Becali i-a fost naș de cununie în căsnicia sa cu Alina Vidican. Din păcate, cu toate că a ieșit de puțină vreme din spatele gratiilor, și problemele parcă l-au ocolit în perioada oficializării relației sale cu Valentina Pelinel, au apărut alte bătăi de cap.

Gigi Becali, declarații despre percheziția casei lui Cristi Borcea

Gigi Becali, fostul naș al lui Cristi Borcea în mariajul cu Alina Vidican, și-a spus părerea despre situația în care se află acum fostul șef al Dinamo. Acesta a avut casa împânzită de ofițeri DIICOT pentru implicarea într-un dosar ce îl acuzaă de evaziune fiscală. Din păcate, directori din Rompetrol se află în aceeași situație. “Acum face percheziție, vede despre ce e vorba, pleacă, dacă e, îi ia declarație lui Cristi și gata! La mine, au fost de tip mafiot. La mine au venit la 6 dimineața, ca la un criminal, doar așa, ca să sperie. (…) Atunci, m-am speriat foarte tare. (…).

El pușcărie a făcut șase ani și patru luni. Dacă a făcut așa, orice ce s-ar întâmpla acum… îi contopește pedeapsa. Caută probabil niște acte! Casa-i mare și caută niște acte, dovadă a evaziunii fiscale. (…). Am înțeles că nu e vina lui. Acum caută să vadă dacă și el are vreo vină sau dacă și el avea vreo legătură cu ei”, a declarat Gigi Becali într-un interviu pentru România TV despre situația în care se află prietenul său, Cristi Borcea.

Cristi Borcea, probleme din nou cu legea

Din păcate, perioada liniștită a lui Cristi Borcea a luat sfârșit. Numele acestuia apare acum într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani.

Cristi Borcea are din nou probleme cu legea
Cristi Borcea are din nou probleme cu legea

După ce aceste informații au fost făcute publice, pofițerii DIICOT au percheziționat de urgență locuința fostului șef Dinamo pentru documente care ar putea dovedi vinovăția acestuia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×