Cristi Borcea: „Valentina este ultima femeie din viața mea, doar cu ea voi mai face copii”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/10/2018, 10:58
Cristi Borcea: „Valentina este ultima femeie din viața mea, doar cu ea voi mai face copii” GALERIE FOTO
Cristi Borcea face declarații spectaculoase referitoare la relația acestuia cu Valentina Pelinel

Cristian Borcea a făcut recent declarații despre  soția sa, Valentina Pelinel, spunând clar că modelul este ultima sa femeie cu care va mai face copii. Într-un interviu acordat libertatea.ro, omul de afaceri a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu proaspăta lui soție.

Fostul acționar dinamovist are mai mulți copii din alte două mariaje, și o relație neoficializată. Momentan așteaptă două fetițe cu Valentina, aceasta fiind însărcinată cu gemeni.

Cristi Borcea: „Valentina e ultima femeie”

Fostul acționar dinamovist a recunoscut de curând că Valentina Pelinel îl împlinește total și că este sigur că ea va fi ultima femeie cu care va face copii, Valentina împărtășindu-i ideea.  „Relaţia mea cu Valentina este extraordinară. Mă împlineşte total. Ne place să ne dedicăm timpul liber pe care-l avem împreună băieţelului nostru, care are 2 anişori şi 4 luni. Femeia pentru Cristi Borcea este foarte importantă pentru moralul, viaţa, ceea ce reuşesc să fac zi de zi.

Cristi Borcea alături de Valentina Pelinel și fiul acestora, Milan
Cristi Borcea alături de Valentina Pelinel și fiul acestora, Milan

În spatele unui om care se vrea de succes, nu poate fi decât o femeie de forţă.Am încredere deplină în ea. Ea are răbdare, eu nu am. Ea mă completează. E mai diplomată, are răbdare. E şi ea sensibilă, ca şi mine, dar eu sunt ca o furtună, iar ea e curcubeul frumos ce iese după ploaie. Este şi ea calculată, nu e risipitoare, e tipicară, e la fel ca mine. De aceea facem perechea perfectă”, a mărturisit omul de afaceri. Cristi Borcea e pe cale să devină tată a 9 copii, din mai multe relații și căsnicii care au eșuat.

Vârstele acestora sunt cuprinse între 20 și 2 ani. Prima soție i-a dăruit trei copii: Patrick(20) și gemenii Antonia și Angelo(14). A doua soție, Alina Vidican i-a dăuirt doi copii, pe George Alexandru(6 ani) și Gloria(4 ani). Dintr-o altă relație cu avocata Simona Voiculescu are o fetiță de 11 ani, Carolyn, iar cel mai mic este Milan, băiețelul pe care îl care din căsătoria cu Valentina Peline. Pe 12 septembrie s-a căsătorit cu modelul care i-a furat inima și care l-a așteptat să iasă din închisoare, iar acum aceasta îi va dărui încă doi copii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×