Pandemia de coronavirus îl lovește puternic la buzunar pe ”Garcea”. Actorul Mugur Mihăescu se teme de ce este mai rău

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/03/2020, 18:18
Pandemia de coronavirus îl lovește puternic la buzunar pe ”Garcea”. Actorul Mugur Mihăescu se teme de ce este mai rău
Pandemia de coronavirus îl lovește puternic la buzunar pe ”Garcea”

Pandemia de coronavirus îl lovește puternic la buzunar pe actorul Mugur Mihăescu. După ce s-a lăsat de seriale, ”Garcea” s-a lansat în afaceri și este patronul a patru pub-uri în Centrul Vechi al Capitalei.

Pandemia de coronavirus îl lovește puternic la buzunar pe ”Garcea”

Totul a fost bine până când a venit coronavirusul și în România, iar clienții nici nu mai deschid ușa localurilor sale, sfătuiți de autorități să rămână în izolare acasă, pentru a nu se răspândi virusul și mai mult decât a făcut-o deja.

Mai mult, dacă situația se va înrăutăți în țară, astfel de localuri pot fi chiar temporar închise de Guvern, iar atunci situația va deveni extrem de grea pentru Mugur Mihăescu, cât și pentru ceilalți proprietari de astfe de afaceri.

Mugur Mihăescu a vorbit despre criza economică generată de coronavirus, care afectează pe toată lumea din industria în care activează. „Garcea” a mărturisit că este foarte îngrijorat și nu neagă că ar putea avea nevoie de ajutor din partea statului român.

„Din ceea ce am vorbit cu mai mulți colegi, proprietari de baruri și restaurante din București, dar și din alte orașe ale țării, vânzările tuturor s-au prăbușit la mai puțin de jumătate în ultima săptămână, pe fondul crizei generate de epidemia de coronavirus, și preconizăm că vor scădea și mai mult, până spre 20%, în următoarele săptămâni”, a declarat actorul, pentru profit.ro.

”Garcea” vine cu predicții sumbre pentru domeniul său de activitate și spune că niciun local nu poate rezista fără clienți mai multe luni consecutive. Prezice că vor falimenta întâi afacerile mici și că numeroși angajați din HoReCa vor rămâne pe drumuri.

„Gândiți-vă că vorbim de HoReCa, cel mai mare angajator din țară, după statul român. De cei 500.000 de oameni mai depind alți 2-3, pentru că și ei au familii, copii și părinți, așa că impactul pierderii locurilor de muncă va fi devastator”, a mai explicat Mugur Mihăescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×