Cum arată Ivona, fata lui Mugur Mihăescu. “Garcea” are cu ce se mândri. Galerie foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/08/2019, 10:28
Cum arată Ivona, fata lui Mugur Mihăescu. “Garcea” are cu ce se mândri. Galerie foto GALERIE FOTO
Fata lui Mugur Mihăescu, Ivona, a studiat în Anglia. Sursa foto: click.ro

Pe Mugur Mihăescu îl știe toată lumea, dar pe fata lui Garcea sigur nu o știai! Ivona este mândria actorului care ne-a încântat ani la rând cu rolurile sale, în special cu cel din „Vacanța Mare”. Fata lui Garcea este extrem de frumoasă și ambițioasă. Nu a profitat niciodată de numele tatălui său, ci a luat viața în piept studiind în străinătate, scrie click.ro.

Fata lui Mugur Mihăescu, Ivona, o tânără ambițioasă și extrem de frumoasă

Ivona are 21 de ani și a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset (Anglia). Nu a luat-o pe urmele tatălui ei, fiind pasionată mai degrabă de tot ce ține de management și business. Se poate spune că la acest capitol a moștenit perspicacitatea actorului, care pe lângă această meserie este și un potent om de afaceri deținând un local frecventat de multă lume în Centrul Vechi al Capitalei.

Tânăra lucrează în prezent la o agenție de turism din Londra și se descurcă destul de bine din banii pe care îi câștigă acolo. De altfel, fetei lui Mugur Mihăescu îi merge bine nu doar din punct de vedere profesional. Ca orice tânără, are și ea un partener, un bărbat care l-a cucerit și pe socrul care o făcea pe polițistul în serialul de comedie difuzat de PRO TV.

fata lui mugur mihăescu
Mugur Mihăescu, mândru de fata lui. Sursa foto: Instagram Ivona Mihăescu

Iubitul Ivonei lucrează la Rolls Royce

Ivona și Vlad, căci așa îl cheamă pe iubitul ei, au fost mai tot timpul împreună căci au studiat împreună la facultatea de prestigiu din Anglia. Fata l-a cunoscut pe cel cu care se pare că are intenții serioase la Colegiul Gheorghe Lazăr, unde au fost colegi de liceu. Ginerele lui Garcea a avut ceva baftă după ce a ajuns în Anglia: a obținut un post în departamentul de vânzări a celebrei companii Rolls Royce.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×