Fiica lui Mugur Mihăescu, fotografiată în braţele iubitului! Cât de mult s-a schimbat Ivona

Raluca Ogaru  
înReality show
02/04/2018, 16:44
Fiica lui Mugur Mihăescu, fotografiată în braţele iubitului! Cât de mult s-a schimbat IvonaGALERIE FOTO

Cu ani în urmă, Ivona, fiica lui Mugur Mihăescu, apărea foarte fericită la braţul tatălui ei. Acesta, la fel de mândru, o prezenta pe adolescentă la evenimentele mondene, însă astăzi fiica lui s-a schimbat enorm.

Au trecut doi ani de când a terminat liceul şi se mândrea că a luat notă mare la examenul de bacalaureat. Ivona este acum mai mult plecată în străinătate, depate de casă, de unde le zâmbeşte părinţilor şi cunoscuţilor în poze care de care mai interesante. În cele mai multe, apare şi iubitul ei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Acum câteva zile, cei doi au fost fotografiaţi într-unul dintre cele mai frumoase momente ale relaţiei lor. Excursia aceea pe care o aşteaptă toţi îndrăgostiţii, la Paris. De lângă Turnul Eiffel, cei doi iubiţi se ţin în braţe şi le transmit tuturor vibraţia dragostei lor. Moment numai bun pentru prietenii tinerei să le transmită celor doi cât sunt de frumoşi.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×