Ivona Mihăescu, fiica lui Garcea din Vacanța Mare, s-a mutat la Londra. Cum arată. FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/02/2019, 16:24
Ivona Mihăescu, fiica lui Garcea din Vacanța Mare, s-a mutat la Londra. Cum arată. FOTO GALERIE FOTO
Fiicea celebrului Garcea din Vacanța Mare, Ivona Mihăescu, s-a mutat la Londra

Garcea din Vacanța Mare are cu ce se mândri. Fiica lui, Ivona Mihăescu, este de o frumusețe rară, este ambițioasă și dechisă la nou, aceasta locuind și lucrând la Londra. Potrivit realitatea. ro, Ivona a absolvit, în anul 2016, liceul „Gherghe Lazăr”, secția Științe ale Naturii, iar la examenul de Bacalaureat a avut mediat 9,95.

Aceasta a fost șefă de promoție, iar la finalul etapei, tânăra s-a hotărât să depună actele pentru a pleca la o facultate din Marea Britanie, acolo unde studiază administrarea afacerilor și nu Medicina, așa cum spera tatăl ei.

Fiica lui Garcea din Vacanța Mare, Ivona Mihăescu, s-a mutat la Londra

„Tata mi-a spus că pot să fac ce vreau, că există nevoie de maturători pe stradă, dar n-am vrut să fiu unul dintre ei”, a declarat Ivona la acea vreme. De asemenea, și Mugur Mihăescu a vorbit despre fata sa într-un interviu oferit pentru obiectivul.info.

Ivona Mihăescu, fiica lui Garcea din Vacanța Mare, s-a mutat la Londra. Cum arată. FOTO
Îndrăgitul actor a declarat că singura poruncă pe care i-a transmis-o fiica lui este : ”Nu face rău!”

Întrebat ce nu i-ar permite să facă ori dacă i-a interzis ceva cu desăvârșire, actorul a răspuns: „Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău!”. Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, a povestit îndrăgitul actor.

Ivona Mihăescu, fiica lui Garcea din Vacanța Mare, s-a mutat la Londra. Cum arată. FOTO
Fiica lui, Ivona Mihăescu, este de o frumusețe rară, este ambițioasă și dechisă la nou

Mugur Mihăescu este un actor și scenarist român. Acesta și-a început carieta în 1988, când și-a început activitatea și grupul umoristic Vacanța Mare. Împreună cu trupa a susținut spectacole în diferite locuri din România, iar din 1999, grupul de umor a început să facă emisiuni pentru postul PRO TV cu „Pastila Timpului”. Cunoscut drept Garcea, a jucat în filme precum: „Garcea și Oltenii”, acolo unde a avut două rolul și ”Trei frați de belea”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×