Ivona Mihăescu, fiica lui Garcea din Vacanța Mare, s-a mutat la Londra. Cum arată. FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/02/2019, 16:24
Ivona Mihăescu, fiica lui Garcea din Vacanța Mare, s-a mutat la Londra. Cum arată. FOTO GALERIE FOTO
Fiicea celebrului Garcea din Vacanța Mare, Ivona Mihăescu, s-a mutat la Londra

Garcea din Vacanța Mare are cu ce se mândri. Fiica lui, Ivona Mihăescu, este de o frumusețe rară, este ambițioasă și dechisă la nou, aceasta locuind și lucrând la Londra. Potrivit realitatea. ro, Ivona a absolvit, în anul 2016, liceul „Gherghe Lazăr”, secția Științe ale Naturii, iar la examenul de Bacalaureat a avut mediat 9,95.

Aceasta a fost șefă de promoție, iar la finalul etapei, tânăra s-a hotărât să depună actele pentru a pleca la o facultate din Marea Britanie, acolo unde studiază administrarea afacerilor și nu Medicina, așa cum spera tatăl ei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Fiica lui Garcea din Vacanța Mare, Ivona Mihăescu, s-a mutat la Londra

„Tata mi-a spus că pot să fac ce vreau, că există nevoie de maturători pe stradă, dar n-am vrut să fiu unul dintre ei”, a declarat Ivona la acea vreme. De asemenea, și Mugur Mihăescu a vorbit despre fata sa într-un interviu oferit pentru obiectivul.info.

Ivona Mihăescu, fiica lui Garcea din Vacanța Mare, s-a mutat la Londra. Cum arată. FOTO
Îndrăgitul actor a declarat că singura poruncă pe care i-a transmis-o fiica lui este : ”Nu face rău!”

Întrebat ce nu i-ar permite să facă ori dacă i-a interzis ceva cu desăvârșire, actorul a răspuns: „Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău!”. Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, a povestit îndrăgitul actor.

Ivona Mihăescu, fiica lui Garcea din Vacanța Mare, s-a mutat la Londra. Cum arată. FOTO
Fiica lui, Ivona Mihăescu, este de o frumusețe rară, este ambițioasă și dechisă la nou

Mugur Mihăescu este un actor și scenarist român. Acesta și-a început carieta în 1988, când și-a început activitatea și grupul umoristic Vacanța Mare. Împreună cu trupa a susținut spectacole în diferite locuri din România, iar din 1999, grupul de umor a început să facă emisiuni pentru postul PRO TV cu „Pastila Timpului”. Cunoscut drept Garcea, a jucat în filme precum: „Garcea și Oltenii”, acolo unde a avut două rolul și ”Trei frați de belea”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×